Poděkování rodičům
Odpolední procházka Borky - rodinné foto

Poděkování rodičům

27. 7. 2020

Rodiče jsou jako hvězdy, které plují po obloze a provázejí nás po celý náš život. Milujte je, protože, když jejich světlo zhasne, už je nikdy neuvidíte.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Krásná vzpomínka. I já měl moc hezké dětství, rád na rodiče vzpomínám. Čas nezastavíme, ani nevrátíme, ale vzpomínky nám nikdo nevezme. Mezi citáty jsem objevil myšlenku neznámého autora - "Mládí je nejkrásnější dobou života, škoda že musíme nejdříve zestárnout, abychom to poznali."
Věra Ježková
Hani, moc hezký článek. Měla jste štěstí na rodiče, máte krásné vzpomínky. Já bohužel nemám otci za co děkovat. Dětství s ním bylo plné příkazů, trestů a hádek s maminkou. Po rozvodu s ní asi v mých 16 letech se se mnou přestal stýkat. Maminka mi umožnila vystudovat VŠ, za což jsem jí vděčná. Bohužel se na mne ale v mém dalším životě příliš upnula. Nechtěla jsem být stále opečovávané dítě. Můj vztah s ní se zrovnoprávnil až po jejím odchodu do DS. Teď už je na tom bohužel hodně špatně.
Eva Mužíková
Hanko, děkuji za Tvé nádherné vyznání. Četla jsem jedním dechem.
František Matoušek
Krásné vyznání. Ještě teď se mi lesknou oči.
Marie Ženatová
Díky moc za krásné, poutavé a lidsky napsané věty plné lásky.
Dana Puchalská
Krásné a láskou naplněné vyznání. Číst ho byl opravdu balzám pro duši.
Zuzana Pivcová
Člověk, který neměl láskyplný vztah k rodičům, by asi takovéto citlivé vyznání nedokázal napsat.Jak se občas zmiňuji, svých rodičů, zvláště tatínka, jsem si moc neužila. Navíc byl mezi námi určitým blokem značný věkový rozdíl a nemoc. Čím jsem starší, tím víc jejich životy a jednání, i vůči nám, chápu. Jistě jednali podle svého nejlepšího svědomí. Děkuji, Hanko, za krásný příspěvek.
Marie Doušová
Napsané s láskou .
Daniela Řeřichová
Láskyplné a moudré vyznání. Děkuji. Jako byste pojmenovala i moje pocity.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%