Odpolední procházka Borky - rodinné foto
Poděkování rodičům
27. 7. 2020Rodiče jsou jako hvězdy, které plují po obloze a provázejí nás po celý náš život. Milujte je, protože, když jejich světlo zhasne, už je nikdy neuvidíte.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
29.7.2020 10:25
Krásná vzpomínka. I já měl moc hezké dětství, rád na rodiče vzpomínám. Čas nezastavíme, ani nevrátíme, ale vzpomínky nám nikdo nevezme. Mezi citáty jsem objevil myšlenku neznámého autora - "Mládí je nejkrásnější dobou života, škoda že musíme nejdříve zestárnout, abychom to poznali."
Věra Ježková
28.7.2020 08:07
Hani, moc hezký článek. Měla jste štěstí na rodiče, máte krásné vzpomínky. Já bohužel nemám otci za co děkovat. Dětství s ním bylo plné příkazů, trestů a hádek s maminkou. Po rozvodu s ní asi v mých 16 letech se se mnou přestal stýkat. Maminka mi umožnila vystudovat VŠ, za což jsem jí vděčná. Bohužel se na mne ale v mém dalším životě příliš upnula. Nechtěla jsem být stále opečovávané dítě. Můj vztah s ní se zrovnoprávnil až po jejím odchodu do DS. Teď už je na tom bohužel hodně špatně.
Dana Puchalská
27.7.2020 14:58
Krásné a láskou naplněné vyznání. Číst ho byl opravdu balzám pro duši.
Zuzana Pivcová
27.7.2020 13:15
Člověk, který neměl láskyplný vztah k rodičům, by asi takovéto citlivé vyznání nedokázal napsat.Jak se občas zmiňuji, svých rodičů, zvláště tatínka, jsem si moc neužila. Navíc byl mezi námi určitým blokem značný věkový rozdíl a nemoc. Čím jsem starší, tím víc jejich životy a jednání, i vůči nám, chápu. Jistě jednali podle svého nejlepšího svědomí. Děkuji, Hanko, za krásný příspěvek.
Daniela Řeřichová
27.7.2020 10:08
Láskyplné a moudré vyznání. Děkuji. Jako byste pojmenovala i moje pocity.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA