Tip na výlet - hrdé město Tábor
Foto: autorka

Tip na výlet - hrdé město Tábor

10. 7. 2020
cestování
Hodnocení:
(5.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Mošovská
Fajn výlet. V Táboře jsem byla pracovně na školení a 2krát na Šlágru v hotelu Palcát.
Soňa Prachfeldová
Tábor je opravdu krásné město, děkuji za připomenutí a moc hezké fotky .
Jan Zelenka
Tábor jsem navštěvoval na svých jihočeských obchodních cestách. Jeho architektura je fascinující, zejména ta renesanční. Vaše fotky jsou perfektní a tvář města dobře charakterizují!
Daniela Řeřichová
Děkuji za milý článek a se vším se ztotožňuji. Město je součástí České inspirace založené v roce 1995 s cílem uchovat odkaz a zrenovovat historické památky. Tábor je báječným místem k poznávání, ale i skvělým místem k životu zdejších obyvatel. Nejde jen o historické centrum, ale i o příkladnou údržbu zeleně, nabídku kultury a sportu pro všechny. Jsme zde stálými návštěvníky každoročně od jara do podzimu a pořád něco objevujeme. Pokud se vydáte v září, čeká vás slavnost Táborská setkání, kde si přijdou na své zástupci všech generací. A kdykoliv sejděte do podzemí či do Housova mlýna, kochejte se sochami J.V. Duška, obdivujte malý Žofín - Střelnici aj....
Naděžda Špásová
V Táboře jsme jednou byli, rozhodně stojí za návštěvu. Fotky jsou moc pěkné. :-)
Zuzana Pivcová
Článek mě moc potěšil, do Tábora jezdíme za pobytu v Týně každoročně a doufám, že se tam za pár dní zase objevíme. Má pro mě své kouzlo.
Jana Šenbergerová
Krásná pozvánka k návštěvě krásného města. Byla jsem tam jedinkrát, ale pamatuji si jen to podzemí. Všechno ostatní jsem zapomněla.
Hana Nováková
Vladislavo, děkuji za přiblížení Tábora, byla jsem tam 2x a některé uličky poznávám. Je to moc fajn z klidu domova se přenést někam, kde už jsem byla a znovu si připomenout toto nádherné město s významnou historií.
Dana Puchalská
Vlaďko, s Táborem jsi mi udělala velkou radost, je nádherné město. Ani nevím kolikrát jsem ho v dětství navštívila. A ráda vzpomínám na návštěvu v podzemí města. Bylo to fajn.. Měli jsme skvělého průvodce. Jižní Čechy mám moc ráda. Naposled jsem tam byla před 2 lety a doslova jsem zírala, jak to tam prokouklo. Díky za krásný článek a krásné fotografie. .
Věra Ježková
Tábor mám ráda, jen nemám ráda slovo hrdý. V Táboře jsem byla několikrát, mj. jako studentka na táboře s výukou ruštiny za přítomnosti rodilých mluvčích.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%