Včera večer jsem byla na varhanním koncertu ve Smetanově síni Obecního domu v Praze. Koncert byl spojený s prohlídkou reprezentačních prostor Obecního domu. Pro zájemce přikládám několik fotek.
Foto: autorka
Obecní dům v Praze
11. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Čadová
16.7.2020 12:09
Do Obecního jsem chodila do tanečních. Také jsem zde byla na setkání seniorů.
Alena Tollarová
12.7.2020 12:34
Koncert byl určitě krásný. Dlouho jsem toužila se do Obecního domu podívat a vyšlo mi to vlastně až díky i60. Byla jsem tam na koncertu ke Dni seniorů. A pak na výstavě Slovanské epopeje, jsem ráda, že jsem ji viděla.
Anna Potůčková
12.7.2020 07:10
Nikdy jsem tam nebyla, tak alespon takto tu krásu vidím, za což děkuji!
Irena Mertová
11.7.2020 18:33
Obecní dům je krásný. Na varhanní koncert jsem tam nedávno také mohla jít, ale pořád mám respekt z koronaviru... takže nic... :-)
Jitka Hašková
11.7.2020 17:58
Děkuji, hezké připomenutí doby, kdy jsem tam chodila do tanečních a na plesy, kdy všechny tyto sály byly přístupné.
Zuzana Pivcová
11.7.2020 16:39
Kdysi jsme se sestrou také měly možnost projít si Obecní dům. Na koncertě jsem tam byla víckrát.
Jan Zelenka
11.7.2020 14:13
Obecný dům je krásný prostor. Pochopitelně na pár koncertech jsme tam se ženou byli, když jsem ještě normálně slyšel. Fotky jsou parádní.
Naděžda Špásová
11.7.2020 11:45
Obecní dům znám i osobně, kdysi jsme tam měli třídní sraz. Moc hezké fotky.
Věra Ježková
11.7.2020 10:25
Děkuji. Připomněla jste mi dobu, kdy jsme s přítelem chodili do Obecního domu na koncerty – pěšky večerní Prahou z ulice poblíž Národního divadla, kde bydlel.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Tento týden končí dne 17. listopadu, tedy v Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva. A to bude také téma vědomostního kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem