Foto: archiv autorky
Setkání s Libuškou a Jindřichem aneb "Úsměvy od ucha k uchu"
12. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
14.7.2020 20:45
Libuško, na tu větu a s ní spojenou salvu smíchu asi dlouho nezapomenu:))) Škoda, že sem nelze napsat vše, aby se i ostatní pobavili.....
Libuše Křapová
14.7.2020 20:08
MUsím napsat zase pohed z druhé strany - pobyt u Evky neměl chybu. břicho od smíchu mne bolelo ještě po dvou dnech od našeho odjezdu. Evi, ještě jednou díky ode mne i od Jindry :-) Moc se těšíme, že nám návštěvu vrátíš :-)
P.S. Co dělá Konrád v ledničce? Jindra má obavu, abys ho nevytahovala, byl by teplý :-)
Helenka Vambleki
12.7.2020 23:41
Krásné miniíčkovské setkání a precizně zdokumentované, přidám ještě pár * i sem :) *******
Jindra Hubačová
12.7.2020 19:47
Evičko, opět jsi nezklamala, krásně jsi to zbásnila a veselými fotkami zdokumentovala. Moc Vám to s Libuškou sluší a Jindřichovi též. Měj se prima !
Alena Vávrová
12.7.2020 18:49
Jako blondýny a blonďák jste prostě neodolatelní - rozsvítilo vás to - dobrý nápad - a bylo hezky veselo ;-)) .
Anna Potůčková
12.7.2020 12:47
Ano Já byla s Libuškou na chatě a bylo to super. Tak určitě to bylo super setkání i s tím Jindřichem!
Hana Nováková
12.7.2020 12:05
Je dobré se sejít, poklábosit, užít si legrace, vždyť život tak rychle utíká
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA