Strasti holky seniorky
Ilustrační foto: pixabay.com

Strasti holky seniorky

17. 7. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Hošková
Také držím palce, abyste se co nejdříve uzdravila a mohla bez bolestí chodit.
Hana Rypáčková
Hani, takhle prudce zhoršit stav tělesné obslužnosti je děsné. Tvůj humor to polehčuje. Doufám, že máš zastání v rodině a přátelích..Ať tě to už nebolí, bolest je hnusná...
Eva Mužíková
Hanko, přeji Ti z celého srdce, aby jsi byla co nejdříve v pořádku. Škoda že Ti nemohu pomoci s venčením pejska.
Marie Doušová
Hano, Váš článek mi vlil trochu slz do očí a zároveň Vás obdivuji,jak jste nad věcí. Moc Vám držím palce , aby jste byla zase pohyblivá bez bolesti a Váš pejsek byl také v pořádku.
Marie Ženatová
Přeji Vám ze srdce hodně zdraví a aby Vás humor a nadhled nikdy neopustil *
Věra Lišková
Hani, přeji brzké uzdravení, máte stále mladou duši, holky seniorky a píšete s humorem i o nelehkých věcech.
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Hanko přečetla jsem si tvůj článek, který mi moc zaujal. Také mi čeká operace výměny kyčelního kloubu. Mám termín na leden příštího roku. U nás v Plzni je prý čekací doba 2-3 roky a tak jsem se objednala do Hořovic. V Plzni bych se možná ani operace nemusela dočkat. Přeji ti hlavně aby už tě nic nebolelo a byla jsi co nejdřív zdravá.
Věra Ježková
Hani, povedl se ti jemný černý humor. Přeji ti hezké léto bez pádů a jiných karambolů. :-)
Hana Šimková
Všem, všem, všem vám moc děkuji za účast.
Marie Seitlová
Hani, držím vám pěsti, bude líp. Musíme věřit, já prožívám zrovna obdobné dny. Jsem po operaci a reoperaci obou kotníků.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%