Rybí kost

Rybí kost

17. 11. 2012
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Chodorová
Růženko,zážitek asi nic moc,to nikomu nepřeji.Já jsem taky milovnice ryb,ale dělám ke svátečnímu stolu i vepřové řízky,protože muž ryby nejí,jednou jsem byla sama doma se synem a dojídala jsem nějaké zbytky smaženého kapra,kost mi uvízla v krku,tak jsem chvíli pobíhala a pak jsem poprosila skoro už dospělého syna,aby se mi tam podíval,případně kost vytáhl pinzetou.Otevřela jsem pusu.kluk mi tam koukl,pak začal ječet,že do něčeho takového se dívat nebude,natož,aby tam sahal,prý mám hrozný krk,nezbylo nic jiného,než si to vyndat sama,byla to teda šichta,ale nakonec se mi to přece podařilo,na rozdíl od vašeho příběhu.
Hana Práglová
Růženko,zážitek,na který dnes už asi vzpomínáš trochu s úsměvem.Ale situaci nezávidím.Párkrát mi zaskočla kostička (protože u jídla se přece nemluví!) . Od té doby vždycky,když jím rybu-a mohu ji jakoukoliv kdykoliv a v jakémkoliv množství-děti prohlásí "tiše,nemluvit,nedýchat!mamka jí rybu".
Zuzana Pivcová
To Vám tedy i dodatečně nezávidím. A já bych vsadila na suchý chleba, že s sebou kost stáhne. Jednou jsme takhle se sestrou pomohly kocourovi, kterému se zabodla v jícnu osina z obilí, které chtěl pozřít místo trávy.
Alena Vávrová
Tedy Růženko, to byl zážitek! Nedivím se, že už jsi od té doby opatrná. Já ryby miluji, nic mne neodradí, ale už špatně vidím, takže zatím jsem asi měla štěstí.
Věra Sehnalová
Moc hezke povidani,ale situaci nezavidim.Znala jsem pana,ktery tak skoncil s dirkou v krku na dychani a po nekolika letech se udusil rybi kosti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%