Foto: autorka
Tip na výlet: Pěšky z Neratovic do Tišic s návratem přes Mlékojedy
24. 7. 2020Tato nenáročná trasa, vedoucí rovinou, se nechá podniknout celoročně. Ovšem o prázdninách můžete získat navrch ještě bonus. Jde o možnost se sportovně i kulturně vyžít v areálu Beach Park Mlékojedy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
25.7.2020 22:20
Jarko, ráda jsem si Tvé řádky přečetla a potěšila se fotkami s popisky. Také znám krajinu okolo Neratovic a dřívější nepříjemné ovzduší.
Antonín Nebuželský
24.7.2020 19:51
Jo, v Tišicích jsem jako dítě asi rok bydlel, byl jsem tam přidělen "", když byla maminka těžce nemocná. Strejda byl rybář a nimrod, tak mám moc hezké vzpomínky. Taky jsme chodili do Neratovic pod elektrárnu, asi teda, na ryby.
Alena Tollarová
24.7.2020 12:56
Neratovickými lesíky jsem běhávala se sestřenkami a bratránky na prázdninách u tety. Poslední roky tam jezdím jen občas na návštěvu.
Zuzana Pivcová
24.7.2020 12:56
Znám pouze trochu Neratovice. Poznala jsem je díky krátkému bydlení v Mělníku v polovině 80. let. Když náš autobus projížděl kolem, páchlo to tam tak ukrutně, že jsem se děsila, jak tam mohou lidé žít. No, co jim zbývalo. Dnes je to tam přece jen už dost jiné. A hezká procházka je něco jiného než každodenní bydlení. Díky, Jarko, příležitostně to možná s Marcelou zkusíme.
Martina Růžičková
24.7.2020 12:34
Díky za tip na výlet. Fotky jsou hezké a bezva je přiložená mapka :-)
Jan Zelenka
24.7.2020 12:27
Současný stav už neznám. Jezdil jsem do Neratovic v polovině devadesátých let za obchodem. Všude to páchlo a moc rád jsem zase odjížděl. Snad je už místní klima pro obyvatele příznivější, jak píšete. Ale ten kraj mne vůbec neláká.
Daniela Řeřichová
24.7.2020 09:23
Děkuji za pěknou pozvánku. Určitě využiji k výletu, článek i fotografie k tomu přímo vybízejí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA