Kemp Řevnice - místo setkání Íčkařů
Setkání Íčkařů v Řevnicích se ruší
23. 7. 2020Vzhledem k nepříznivému vývoji onemocnění covid-19, kdy počty nových onemocnění strmě rostou, jsme se rozhodli setkání Íčkařů v Řevnicích zrušit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
7.8.2020 11:27
Jsou zkrátka osoby, které chtějí mít své soukromí, svůj záchod, svou sprchu. Naďa, aby si byla jistá, trochu sobecky volila cestu přímou objednávkou jediné dvoulůžkové chatky s vedením kempu a ihned zaplatila. Nic nového pod sluncem-když jsme s Jarmilou organizovali Plzeň, neskutečné množství nechtělo vůbec spát v chatce bez sociálního zázemí a přitom společné a čisťoučké sociálky byly velice blízko a jediní nocležníci této chatky si ubytko pochvalovali. Znám to z organizování zájezdů i z našeho seniorklubu, kdy jsou třeba pokoje třílůžkové a nikdo zaboha nechce spát s jinými dvěma seniorkami. Znám to z retrotábora na Bečvě, kdy si dáma žádala na turistické ubytovně, kde jsou pokoje 3-5 lůžkové jednolůžák a protože nebylo možno vyhovět, odjela domů :-). Asi jsem jiná v tomhle směru, bóže, dvě noci budu spát ve čtyřlůžkové chatce s někým, kterého už dávno znám z íčka. Ještě jsem se teď zeptala Dimka, co říká na to, že chaty jsou čtyřlůžkové a budeme tam spát ještě s dvěma dalšími lidmi-buď párem nebo dvěma seniorkami a řekl, že je mu to jedno a nevadí mu to. Ale každý jsme jiný a co je pro někoho banalita, pro druhého otázka života a smrti :-)
Hana Polednová
6.8.2020 23:36
Přesně tak Elen, kdoví, jestli se sejdeme....vždycky jsme platili až při příjezdu nebo byla jen záloha.
Elena Valeriánová
6.8.2020 23:20
Taky to nechápu. Já jsem si říkala, že je to rozumné, že se bude platit až při příjezdu, vždyť nikdo zatím neví, co bude ...
Hana Polednová
6.8.2020 21:57
Platba už teď? Také mě to Álo překvapilo. Je doplněna jen tabulka pro ubytování, ale platba snad změněna nebyla. Snad nám dá Honza vědět, proč změna.
Alena Tollarová
6.8.2020 19:40
Ubytování se už platí? V článku je uvedeno, že se bude platit na místě po příjezdu.
Naděžda Špásová
6.8.2020 19:05
Upřesnění setkání: dvě osoby, dvoulůžková chatka je uhrazena, termín 18.9.-20.9./2020, t.j. pátek, sobota, neděle. :-)
Jan Raška
5.8.2020 20:36
Zdravím všechny příznivce portálu i60. Děkujeme za zaslání objednávek na zářijový sraz v Řevnicích. Kapacita kempu (36 lidí) se pomalu plní, jen musím upřesnit a upozornit, že chatky jsou čtyřlůžkové, v každé chatce je vždy jedna palanda a pouze dvě chatky jsou dvoulůžkové. Požadavků na ubytování v jedné chatce dvěmi osobami je více, ale bude nutné se v něterých případech dát dohromady. Věřím, že se nějak mezi sebou domluvíte. A ještě prosím ty, kteří nenahlásili přesný počet dní či termín, aby nám napsali na mail i60@i60.cz. Tedy to, který den přijedou a který budou odjíždět. Díky!
Hana Polednová
4.8.2020 13:51
Mail s přihláškou odeslán a moc se na vás těším. Sice mám Prahu blízko, ale budu tam spát, nechci přijít i o ty hezké večery s vámi. Snad nebudu zrovna v té době pod kudlou nebo po.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA