Ilustrační foto :pixabay. com
Co je láska..
2. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Kopecká
3.8.2020 22:29
V čekárně u lékaře pomáhala stará paní manželovi do kabátu. "Co bych dělal, kdybych tě neměl". V jediné větě bylo řečeno všechno. Ti dva byli jako dvě součásti něčeho, co patří k sobě. Jako hezký hrnek a talířek......
Marie Doušová
3.8.2020 15:11
Láska je pojem ,který nejde uchopit , ale jen prožít. Má mnoho podob a někdy je sobecká ,vášnivá ,samostředná a stále použitelná všude tam ,kde je porozumnění,spokojenost,dobrota a umění rozdávat a lásku přijímat. Moc pěkný článek.
Soňa Prachfeldová
3.8.2020 07:01
Láska je dar. je život. Kdo opravdu miluje vše živé kolem sebe, nemůže být zlý.
Dana Puchalská
3.8.2020 02:00
Možná budu jediná mezi těmi, co na lásku nevěří a doslova ji posílají pryč... Nebo na ní chtějí jakkoliv zapomenout. Hani, moc krásně napsané. Děkuji.
Danka Rotyková
2.8.2020 18:27
Já v opravdovou lásku stále věřím. Občas ji vidím i okolo sebe. Ne všichni ale mají to štěstí poznat ji.
Jan Zelenka
2.8.2020 13:25
Láska nemá žádnou logiku. Ale nemyslím si, že pomalu umírá s časem. Před pár lety jsem viděl na lavičce v parku mladou dvojici, on měl vyholenou hlavu a uprostřed jen číro, ona měla půl hlavy vyholenou a druhou polovinu fialovou, drželi se kolem ramenou a líbali se. I oni to prožívali. A po svém. Paní Šimková, máte zajímavé úvahy. Láska se mění s věkem, ale myslím si, že je věčná.
Zuzana Pivcová
2.8.2020 13:04
Jsem ráda, že dnes už má pro mě láska širší rozměr než jen milostný cit k jedinci (i když to v básních možná tak nepůsobí :-D).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA