Foto: autorka
Síla vody
7. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
8.8.2020 17:18
Nádhera Majko, plniš si své cestovatelské sny a určitě se příští rok vydaš zase do krásných míst.
Marie Seitlová
8.8.2020 07:53
Děkuji za vaše příspěvky a jsem ráda, že se vám článek a fotky o vodě líbil. Island je velmi zajímavý ostrov.
Alena Vávrová
7.8.2020 23:59
Majko, viděla jsi úžasné divy přírody. Já byla na Islandu 2x, ale jen díky "promítačkám" zdejších cestovatelů ;-) .
Jana Levicka
7.8.2020 23:24
Majka, pekný a výstižný príspevok. Navodila si mi spomienky, tú silu vody sme si veru užili, nie len pri gejzíroch, vodopádoch a v Modrej lagúne, ale aj vo víriivých termálnych bazénoch pod holým nebom, keď na nás pršal ľadový dážď ... A ja aj pri mori v topánkach, keď som nestihla ujsť pred nečakanou vlnou.
Jaroslava Handlová
7.8.2020 22:21
Obdiv, dojetí, pokora - skláním se před vodním živlem. A s úžasem si prohlížím Tvoje fotky, Majko.
Marie Měchurová
7.8.2020 17:33
To musel být hukot, já bych se moc asi nepřibližovala. Určitě zajímavý zážitek na celý život. Hezké fotky.
František Matoušek
7.8.2020 17:12
Abych pravdu řekl, Island mě neláká. Je to na mě příliš drsná země a tak poděkuji za "vodní" procházku po Islandu. Stačí mi to tímto způsobem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA