Síla vody
Foto: autorka

Síla vody

7. 8. 2020
Soutěž Voda
Hodnocení:
(4.9 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Majko, krásná a hodně drsná země. Jsem moc ráda, žes mi ji přiblížila slovem i obrazem. Z Tvých parádních fotek dýchá síla vody ve všech podobách. Děkuji!
Marie Seitlová
Moc vám děkuji za všechny příspěvky a jsem ráda, že se vám líbí fotky i článek. Pro p. Ledlovu - vydaný článek se již nemůže opravit ani doplnit. A pak ještě v Ledovcové zátoce jsem nebyla, pokud fotku máte, tak ji vložte na FD pro doplnění.
Eva Jančaříková
Majko, článek jsem si přečetla několikrát, je fakt moc zajímavý, fotky nádherné a já si jen představuji tu krásu.
Anna Čípová
Majko, určitě máš krásné vzpomínky. Děkuji, že jsi zalovila ve svém fotoarchivu a ukázala krásné fotky. Super článek i fotogalerie. Přeji ti výhru v soutěži.
Vlasta Ledlová
Island je magický ostrov. Mým snem je podívat se tam ještě jednou. Paní Seitlová, jen pro doplnění obrázku o této úžasné zemi vás prosím o přidání foto z tzv. Ledovcové zátoky. Ty ostatní jsou moc krásné.
Martina Růžičková
Moc hezký článek o Islandu, který je vlastně plný vody ve všech skupenstvích :-). Vaše fotky mi připomněly naši návštěvu tohoto úžasného ostrova před několika roky.
Alena Várošová
Majko, krásné fotky a jistě jsi prožila nádherný zájezd na Island a vzpomínky Tě budou provázet roky..Island jako takový je zřejmě panenská země.
Marie Doušová
Krásné fotky a děkuji za zprostředkovaný zážitek.
Květuše Pinkasová
Hodnotím samozřejmě všemi hvězdičkami, co to jen jde, Majko!!! Zjistila, jsem, že jsem ještě nikdy nic neviděla a nepoznala... ani kdo s jakými poklady v sobě kolem mne v Bohumíně chodí, sedí a žije... To chce napsat knihu a doplnit snímky ... a to byl dnes jen střípek...
Dana Puchalská
Super splněné cestovatelské sny..... Vodu mám ráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%