Foto autorka
Týden v Blatné II.
4. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
4.8.2020 15:42
Nadi, krásné fotky i oba články.Tento kraj si pamatuji, když jsem pobývala jako patnáctilétá u tety a strejdy v malé vesničce Slavětín. Na zámek v Blatné,kde nás provázeli v dobových kostýmech nikdy nezapomenu, stejně tak jako na první lásku s tím spojenou.
Helenka Vambleki
4.8.2020 15:39
Dočkala jsem se a vidím známá místa, kde jsme s naším seniorklubem týden pobývali, zámecký park, krmení daňků. Nezapomenutelné setkání se zámeckou paní, beseda s ní a společné foto.
Eva Mužíková
4.8.2020 14:05
Také jsem přesvědčená, že by se mi v tomto kraji líbilo. Nejsem sice moc zaměřená na památky, ale ti daňci by mi zážitek jistě udělali zajímavějším... Fotky opět nádherné, zkrátka jak jsem již psala, nekoukej na množství shlédnutí A FOŤ A PIŠ. I kdyby jsi potěšila jen nás pár " skalních",. :))))
Marie Seitlová
4.8.2020 12:02
Nadi, krásně jste se potoulali kolem Blatné. Kašperk neznám, ale Blatnou ano, byla jsem tam 2x a poprve celý týden. Je tam krásně, zámek i park s daňky i pávy. ráda na tu dovolenou vzpomínám. Dík za pěkné fotky.
Hana Nováková
4.8.2020 11:06
Blatnou jsem nikdy nenavštívila, Kašperk je úžasný, z něj ty výhledy do okolní krajiny přímo úchvatné. Kraj kolem Blatné je moc krásný, jistě by stál za návštěvu. Určitě jste si to užili. Díky za článek a foto
Jitka Mošovská
4.8.2020 10:57
Naďo, hezky jste si užili i výlety do okolí. Moje oblíbené Kašperské Hory jsme letos navštívili znovu, pršelo, nebylo zaparkovat kde, 3krát jsme objeli kostel až dole u hotelu bylo místo. Pokoušela jsem se v lázních nabídnout státní voucher, bohužel ne, nemají statut s lékařskou péčí. Do Blatné se musím také po dlouhé době podívat, dík za sdílení.
Zuzana Pivcová
4.8.2020 10:03
V Blatné jsem nebyla a docela toho lituji. Tohle je kraj pro mě neprobádaný.
Věra Ježková
4.8.2020 09:09
Naďo, díky za krásné pokračování. V Blatné jsem byla jen krátce, ostatní místa neznám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA