já
Dovča 2020 Díl 9. Lidé ve Vrbosce
8. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
8.8.2020 14:47
Helčo, díky za reportáže. Je to lákavé se tam příští rok vydat. V Řevnicích se asi uvidíme, viď?
Zuzana Pivcová
8.8.2020 14:09
Helenko, budeš mít na co vzpomínat, a znovu opakuji, že jsi odvážná cestovatelka. Tam jsi sice byla v péči hostitelky Wandy, ale stačí ta dlouhá cesta, na kterou ses sama vydala. Díky za reportáž.
Zdenka Soukupová
8.8.2020 13:58
Helčo,nemáte v plánu ještě nějakou cestu? Vaše postřehy se moc hezky čtou. A s fotkami je to lepší, než nějaký oficiální bedekr.
Eva Mužíková
8.8.2020 10:50
Helčo, vítej doma, doufám že je noha podstatně lepší. Ta Tvá fotka na kole, ta nemá chybu:))))
Jarmila Komberec Jakubcová
8.8.2020 08:22
Helenko moc zajímavé přiblížení ostrova Hvar a Vrbosky. Budu se snažit příští rok navštívit Jadran. Pozdravuji Vandu - moc jí to sluší.Hvězdičky mi zatím z PC nejdou dávat, tak jích máš 10 i když nejsou zobrazené. Škoda, že nebudu na setkání v Řevnici, ráda bych si popovídala. Mám termín v Fr.Lázních.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA