Foto: autorka
Povídání o vodě
14. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
6.9.2020 20:32
Maruško, u svého druhého článku s názvem Voda má, voda má, voda má... , (s podnázvem „O hastrmanech, tatrmanech a hypermarketech)“ jsem také hned v úvodu vložil video "Jiří Pavlica/Jan Skácel: Modlitba za vodu", v podání souboru „Hradišťan - umělecký vedoucí Jiří Pavlica + Akademického sbour Žerotín + Filharmonie Bohuslava Martinů“. To je zajímavá shoda.
Marie Ženatová
16.8.2020 17:33
Také znám tuto nádhernou Skácelovu báseň. * A díky moc za pravdivý článek, pod který bych se podepsala i já *
Martina Růžičková
16.8.2020 12:48
Moc pěkně napsáno, souhlasím s vámi. A velice krásný fotografický doprovod.
Jan Zelenka
15.8.2020 19:28
Tuto krásnou Skácelovu báseň znám už dlouhou řadu let, básníka Skácela jsem zažil osobně, když v Třebíči předčítal své básně. Poznal jsem osobně i paní Nezvalovou a další tehdejší literární celebrity. Ale vždy jsem se pokorně vracel ke Skácelovi, k jeho básním a krátkým "kurzivkám". Článek paní Měchurové je moudrý a zřejmě ho těžko pochopí někdo mladý, který se upřeně dívá vstříc těm pomyslným "světlým zítřkům". To není nostalgie, to je realita.
Oldřiška Šálková
15.8.2020 08:28
Maruško, moc pěkně napsáno, kde je voda, je i život - bez ní nelze být . I fotografie jsou moc pěkné .
Marie Seitlová
14.8.2020 17:34
Maruško moc hezký článek, tak jako naše zem. A báseň, nebo píseň od Hradišťanu je nádherná. Několikrát jsem na nich byla a vždy ji zařadili. Také fotky vody jsou překrásné, děkuji.
Dana Puchalská
14.8.2020 16:53
Maruško, je to n á d h e r a. Děkuju za krásnou procházku naší zemí, byť jen zde po síti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA