Hančino básnění
foto: pixabay.com

Hančino básnění

14. 8. 2020
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Texty se mi líbí a jsem zvědavá na další.
Soňa Prachfeldová
Cením si textů písní, které mají smysl a vyprávějí. A s hudbou dostávají švih. Mě se to líbí.
Jan Zelenka
Hodnotit písňový text bez průvodní hudby je docela těžké. Pokud bych tyto dva texty měl hodnotit jako samostatné básně, měl byl určitě výhrady k rytmu a ztvárnění myšlenky. S hudebním doprovodem zřejmě vyzní zcela jinak.
Věra Ježková
„Chtěj žít“ se mi líbí víc. Ráda si přečtu další texty.
Jana Šenbergerová
Z veršů vnímám autorčin smysl pro rytmus, řád, ale i vzlet. Líbí se mi.
Zuzana Pivcová
Hanko, to jsou hezké písňové texty, mají švih, i u známých textařů slabika sem, slabika tam, nebo přesný rým nehraje roli. Já textařka rozhodně nejsem, i když se kdysi Lubomír pokusil ji ze mě udělat. Chtěla bych takové písničky slyšet.
Marie Měchurová
Já bych měla jednu připomínku, možná malou radu. Třeba u druhé sloky první básně bych přehodila druhý a třetí řádek. Je lepší, když se to rýmuje přes řádek. (snů, vady, dnů, řady)
Dana Puchalská
Moc se mi líbí!!! .. Jen tak dál. :-) :-)
Hana Šimková
Velmi hezké
Libor Farský
Líbíííí !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%