Foto autorka a T. Špásová
Liberec 1: Zoologická zahrada
23. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
25.8.2020 10:45
Libereckou ZOO znám. Nakonec od nás to není tak daleko. Při každé návštěvě mě vždycky něčím novým překvapila.
Anna Potůčková
24.8.2020 18:26
V liberecké ZOO jsem ještě nikdy nebyla, ale vím, že ji proslavili bílí tygři. Doufám že se nepletu. A věřím tomu, že jste si to s Evou užily, obě jste moc prima holky seniorky :-)
Naděžda Špásová
24.8.2020 16:01
Děkuji za vaše příspěvky, potěšilo mě to. :-) Tak jsem si taky ohodnotila článek, ani o tom nevím.
Martina Růžičková
24.8.2020 08:27
Hezká fotoprocházka po zoo. Kdysi jsem tam byla a také si pamatuji, že tam byly kromě úžasných zvířat obrovské davy lidí.
Elena Valeriánová
23.8.2020 22:37
Mě hned dostala ta první fotka, poskládaná žirafa!!!! Já žirafu zatím vždy viděla jen vznešené stojící. A žirafy mám moc ráda, jsou královský vznešené a ty ladné šíje a slovanské :-) :-) :-) boky. V Liberci jsem nikdy nebyla a tak ráda se přidám k vaší sestavě. Díky.
Věra Ježková
23.8.2020 19:39
Naďo, paráda. Moc hezké fotky. S Evkou vám to moc sluší. Jestli se nepletu, kousek pod zoo je budova nebo nějaký objekt pedagogické fakulty. Několikrát jsem tam byla na konferenci. Vzpomínám si, že jsem toužebně hledívala směrem vzhůru. :-)
Irena Mertová
23.8.2020 18:34
Díky za fotky! V Liberecké ZOO se mi moc líbilo, ale to už je 10 let. Také botanická zahrada je krásná.
Alena Tollarová
23.8.2020 18:09
Do liberecké zoo jsme jezdili dříve docela často, ještě s našimi dětmi. Viděli jsme bílé tygry a mrzí mě, že se nepodařilo odchovat mláďata. Později jsem začala jezdit do pražské zoo, tu mám vlakem kousek ... ale do Liberce bych se docela ráda podívala, určitě se dost změnila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA