Můj největší prázdninový zážitek - plavba na raftech po Labi
Foto: autorka

Můj největší prázdninový zážitek - plavba na raftech po Labi

28. 8. 2020

Za svůj  poměrně dlouhý život už jsem toho opravdu zažila hodně. Převažují zážitky příjemné, někdy i dobrodružné. Na seznamu nesplněných přání zůstal jen jeden můj velký sen - sjet si nějakou řeku na jakémkoliv plavidle. Skoku padákem, letu na rogale a bungee jumpingu jsem se vzdala dobrovolně.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
Krásný článek, nádherně vystižená cesta plná odvahy a jistě jste se pokochali okolní přírodou. Zkrátka zážitek na celý život....
Zuzana Pivcová
Jste odvážná rodina, to se tedy jen tak nevidí.
Daniela Řeřichová
Moc pěkná reportáž a fotky přibližující atmosféru. Smekám před Vaší odvahou!
Alena Vávrová
Moc hezké zážitky. Já kdysi plula s vnukem na výletní lodi až do Hřenska a zpět a ty scenérie po obou stranách Labe byly opravdu moc krásné. Děčín mám ráda, byla jsem tam mockrát (studoval tam manžel a dcera) a Pastýřská stěna se zámečkem je taky nádherná, tam jsme končili po každé návštěvě v ZOO. I zámek a pak také Děčínský Sněžník stojí za návštěvu.
Marie Seitlová
Maruško sen splněn a ještě jste si to užili společně. Fotky nám plavbu pěkně přiblížily, děkuji.
Vladislava Dejmková
Krásně jste si to užili. Škoda, že počasí trochu zlobilo, ale to se nedá naplánovat. Prima splněný sen, budete ještě dlouho vzpomínat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%