Máňa na táboře 1.díl - Kufr plný zbytečností
Foto: autorka

Máňa na táboře 1.díl - Kufr plný zbytečností

1. 9. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Je mi jasne, že Helenka se odvážně vrhá vstříc všem možným i nemožným dobrodružstvím.
Dana Puchalská
Helčo, už se těším na reportáž, o kterou nás jistě neošidíš.
Anna Čípová
Heli, tak si ten pobyt užij.
Martina Růžičková
A třeba to bude zrovna moc fajn :-). Šťastnou cestu a fajn pobyt!
Zuzana Pivcová
Helenko, do čeho ses to pustila? To je další pobyt po Tvé dovolené na Hvaru??
Zdenka Soukupová
Helenko, Vaše články se nedají číst normálně pomalu, ty jsou tak akční, že se musí přeletět očima rychle, aby člověk věděl ten konec ihned. To se mi na tom moc líbí. Tak přeju Máně a Evě hezký pobyt a nedočkavě čekám na pokračování.
Jana Šenbergerová
Všechno bylo napsáno přede mnou, já už se mohu jen :-).
Anna Potůčková
Tak to se máme na co těšit, nebot jak znám Hlenku, tak to bude zase příběh o několika dějstvích a už ted se na další pokračování moc těším.
Hana Nováková
Platí, že když se netěšíš, vždy to dobře dopadne a je to krásné Tak se máte na co těšit. Uvidíte a doufám, že i dáte vědět článkem, jak jste si to užila. Mějte se krásně...
Jarmila Komberec Jakubcová
Helenko byla jsem před 3 léty na táboře Horní Bečva, tábor vedla Hanka Práglová a já na týden stráveném v krásné krajině, čerstvém vzduchu ráda vzpomínám. Pamatuji, že i ty jsi tam byla spokojená.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%