Foto: autorka
Vzpomínka: Čas vzdělávání
3. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
3.9.2020 17:38
I já bych se chtěla přidat k předchozím přispěvatelům z jednoho prostého důvodu.... Článek se mi velice líbil a děkuju za něj.
Daniela Řeřichová
3.9.2020 14:49
Paní Hano, Libore, moc děkuji za Váš laskavý vzkaz. Věro, s úsměvem jsem přečetla Vaše vzpomínky, máme podobné vnímání. Zuzano, jsem Vám vděčna za průvodcování íčkem, tématické články jsou pestré a milé a Váš je mi sympatický charakteristikou kantorů. Osobně mám vždy před publikováním dilema, zda pustit text do světa, protože chápu, že tady již bylo zdatnými autory vše řečeno, napsáno, zhodnoceno...
Zuzana Pivcová
3.9.2020 13:06
Ráda bych Vás informovala, že jsme tu kdysi brali téma Škola jako týdenní. Pokud byste chtěla, můžete si lupou najít tzv. Přehled článků na téma Škola, případně můj jeden text s názvem Škola-základ života. Za Váš krásně podaný vzpomínkový příspěvek moc děkuji.
Věra Ježková
3.9.2020 10:13
Danielo, moc hezké vzpomínky. Ve školství jsem zůstala celý život. Potěší mne, když si přečtete tyto mé dva články:
https://www.i60.cz/clanek/detail/20469/pribehy-nasi-republiky-prazdniny-na-venkove
https://www.i60.cz/clanek/diskuze/23896/stripky-ze-skolnich-let
Hana Nováková
3.9.2020 09:14
Danielo, krásný článek, který mě vrátil hodně zpět v mém životě a náležitě me i pobavil. Díky..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA