Vzpomínka: Čas vzdělávání
Foto: autorka

Vzpomínka: Čas vzdělávání

3. 9. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Děkuji, jsem ráda, že se vám článek líbil.
František Matoušek
Vyvolala jste ve mě vzpomínky na školní léta a současně jsem se i pobavil. Máte správný humor.
Naděžda Špásová
Panebože, i když to po sobě čtu, chybička se vloudí: ... děti ochuzeny... :-)
Věra Lišková
Napsáno s humorem, takové čtení je potěšení.
Daniela Řeřichová
Naděždo, moc děkuji za milou zpětnou vazbu, je to pro mne povzbuzení.
Daniela Řeřichová
Pane Zelenko, vážím si Vašeho příspěvku. Moje sestra je také "přeučená" levačka, musela psát pravou rukou, ale krásně maluje levou. Článek bilancuje i balancuje, protože životem každého z nás prošla i řada učitelů, co nám způsobili šrámy na duši.
Naděžda Špásová
Na ZŠ si taky občas vzpomenu, dodnes čerpám znalosti z ČJ, které do mně, obrazně řečeno, i když občas nějaký ten štulec do zad přiletěl, byla jsem totiž dost ukecaná, vtloukla naše milovaná třídní učitelka. Myslím, že o tohle jsou dnešní děti ochuzeni, není jim věnována pozornost, kterou by si od kantorů zasloužily. Dano, napsala jsi to moc hezky. (◕ᴗ◕✿)
Jan Zelenka
Krásný článek. Vybavila se mně také vzpomínka na jeden smyčec. Ale není to vzpomínka pozitivní, jako v případě paní Řeřichové. Bylo to v první třídě, kde nás měl ředitel místní školy, kterému jsme přezdívali Kozí duch. A ten mě mlátil smyčcem přes prsty, protože jako levák jsem začal psát levou rukou. O leváctví se toho ještě moc nevědělo. Začal jsem pochopitelně koktat, což je pochopitelně první příznak přeučení. Dodnes píši blbě pravou a levou neumím. O svých školních letech píši ve své knize Návraty a ještě v knize dosud nevydaných glos. Článek je moc pěkný a hezky bilancuje celá školní léta.
Daniela Řeřichová
Děkuji Daně, Janě, Ivaně za milou reakci, myslím, že máme generačně podobné zkušenosti a díváme se na věci s nadhledem.
Jana Šenbergerová
Krásně jsem si početla a jsem moc ráda, že už do školy nemusím ani jako žákyně, ani jako kantorka. Teď dávám přednost jiným učebnám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%