Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Jurečková
1.9.2022 13:13
Kdybych já tak vyhrála, krásný dům si koupila. Bylo by mi jedno, že jsem stará, hlavně si svůj sen splnila. K tomu je potřeba trochu štěstí, to se pořád schovává. Škoda.
Hana Šimková
7.9.2020 10:42
Jednou jsem vyhrála 4.000kč. Chybělo jen jedno číslo a měla bych 300000 kč. Místo abych měla radost, měla jsem vztek.
Alena Várošová
6.9.2020 20:11
Hrajte, hrajte o 106 v lázních to bude velký křest.Pozvete si všechny známé i ty ženské z íčka nebojácné..Líbí.
Marie Faldynová
6.9.2020 20:05
Ještě jsem nevyhrála, ale dvakrát jsem zdědila větší částku. Za tu první jsem jela do Izraele na deset dní, druhá částka padla na vysokou školu nejmladšího syna,
Milé, vtipné ! Sebe si v lázních představit neumím, asi mi ještě není tak zle.
Iva Vávrová
6.9.2020 19:41
Teď jsme v jedněch lázních byli
Trvalo to krátkou chvíli
Týden utekl jako voda
To je přece velká škoda
Už nás nikdo nehýčká
K slovu přijde varecka?
Zdravím a přeju tučnou výhru
Iva Vávrová
Zuzana Pivcová
6.9.2020 14:31
Nehraji, tak nevyhraji. Akorát, že nemůžu na některé věci přispět takovou měrou, jak bych ráda.
Daniela Řeřichová
6.9.2020 09:19
Moc hezké, také by se mi to líbilo. Ale nejsem hráčský typ.
Soňa Prachfeldová
6.9.2020 07:37
Přeji štěstí, prý sedá na unavené :-)
Zdenka Soukupová
5.9.2020 15:04
Chce to jen pár správných čísel, aby, Zdeňku, plán Vám vyšel. Ať to štěstí na Vás padne, přestože to není snadné.
Jana Šenbergerová
5.9.2020 13:50
Kdybych náhodou vyhrála, tak tohle bych také brala. Protože však moc nehraju, tak určitě nevyhraju, vám bych ale výhru přála. :-)
Načíst starší příspěvky