Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Braunová
12.9.2020 20:10
Smekám a vzpomínám.
Eva Kopecká
9.9.2020 23:20
Zavzpomínala jsem u jeho Postižin. A u rozhovoru s ním, kdy před sedmi lety měl názor, žádný pohřeb, ať se lidi raději zasměji u jeho filmů. Že to byl uznávaný režisér, víme vsichni. Musel to být taky bezva člověk.
Zdenka Jírová
9.9.2020 00:20
Vynikající režisér, jehož filmy byly vždy na jedničku. Patří ke zlatému fondu. Vždy se na ně ráda podívám, i když zvláště některé znám skoro zpaměti. Byl to moudrý muž s pevným názorem. Takových není mnoho ani v jejich branži. Je mi líto, že odešel, soustrast jeho milým.
Libor Farský
7.9.2020 20:02
Také s dojetím vzpomínám.
Marta Novotná
7.9.2020 13:54
Odešla další osobnost z našeho života, soucítění jeho rodině.
Soňa Prachfeldová
7.9.2020 13:05
Další skvělý režisér už není mezi námi, ale jeho dílo tu zůstává. Soustrast jeho rodině.
Zdenka Soukupová
7.9.2020 12:39
Menzelovy filmy mám taky moc ráda. Ráda jsem poslouchala i jeho vyprávění nebo rozhovory s ním. Čest jeho památce.
Danka Rotyková
7.9.2020 11:57
Jiří Menzel by pro nás mohl být velkým vzorem, stejně jako Karel Gott. Tito muži uměli žít, škoda, že i oni odešli. Ale zanechali tu pro nás mnoho.
Eliška Murasová
7.9.2020 10:01
Jiří menzel byl vynikající režisér, jeho filmy mám moc ráda, mohu se na ně dívat opakovaně. Čest jeho památce.
Zuzana Pivcová
7.9.2020 09:53
Vzpomínám. První Menzelův film, který jsem viděla tak odhadem v 15 - 16 letech, bylo Rozmarné léto. Tehdy jsem zprvu skoro nechápala, že je něco takového možné. Vančurův jazyk a Menzelovo pojetí. Nejraději ale mám stejně Postřižiny a Slavnosti sněženek s tolika vynikajícími herci. Děkuji, pane režisére, i za to, že jste byl, jaký jste byl.
Načíst starší příspěvky