Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Irena Mertová
10.9.2020 08:50
Moc hezké!
Elena Valeriánová
9.9.2020 21:57
Pamatujete na počasí na výletě z rožnovského setkání, nepršelo to ne, přímo cedilo. Škoda, že už Libušín nebyl hotový. Aničko, hezká reportáž.
Eliška Murasová
9.9.2020 21:33
Aničko, tak kdy jdem na kafe do Libušína? Šmajstrlu i mlýn také znám, jak říká Majka, veselý chlapík. Z jejich pohankových slupek jsem našila spoustů zahřívacích polštářku rodině a kamarádům. Pěkné fotky, díky.
Marie Novotná
9.9.2020 19:57
krása umění krásně zobrazena Tvým fotákem.Díky za článek ifoto.
Daniela Řeřichová
9.9.2020 17:20
Děkuji za fotografie i článek o umu našich mistrů řemesel. Ta krása se slovy nedá popsat.
Marie Seitlová
9.9.2020 14:35
Aničko, jsem ráda, že jsi napsala o Libušínu. Je to skvost našich Beskyd a ty jsi ho svým foťákem krásně zachytila a předala tu na ičku přátelům, kteří ho neznají. Pohankový mlýn jsem před pár lety také navštívila, pan mlynář je veselá kopa. Od té doby kupuji pohanku jen z jejich mlýna. Děkuji za připomenutí.
Naděžda Špásová
9.9.2020 14:12
Tam bych se chtěla podívat, ale je to pro nás už trochu daleko. Jsem ráda, že jsme také přispěli na obnovu Libušína. :-)
Jan Zelenka
9.9.2020 13:02
Pustevny jsou krásné, včetně pěkné cesty k radhoštskému kostelíku. Je pěkné vidět, že řemeslo ještě nevymřelo. Obnovení vyhořelé stavby je unikátní počin. Ale to množství lidí by mě asi vadilo. Díky za hezkou reportáž.
Dana Puchalská
9.9.2020 12:54
Aničko, to je krása. Letos se tam už zřejmě nepodívám, tak aspoň na Tvoje fotky se opravdu ráda kouknu.
Anna Potůčková
9.9.2020 11:09
Moc krásné fotky krásné památky. Chtěla bych to také vidět tu krásu v reálu
Načíst starší příspěvky