Foto: autorka
Dovolená v Polsku - proč ne?
20. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
24.9.2020 09:06
Moc hezky a s láskou k Polsku napsaný článek. Děkuji. S manželem jsme procestovali celé Polsko, milujeme polskou kuchyni a cítíme se v Polsku jako doma. Doporučuji renesanční město Zamość, trojměstí Gdańsk, Gdynia a Sopot, křižácký hrad Malbork, Słowiński Park Narodowy (písečné duny), první hlavní město Polska Gniezno, Poznań s nejkrásnější renesanční radnicí na sever od Alp, Toruń - historické město na Wisle, dřevěné kostely UNESCO v lokalitách Jawor a Świdnica, Żelazowa Wola pro milovníky hudby Frederyka Chopina, Krzeszów (hned za českou hranicí) - opatství cirterciáků ...
Martina Růžičková
21.9.2020 20:08
Z Polska znám jen starobylý Krakov a úžasný solný důl Wieliczka. O návštěvě severního pobřeží Polska jsme již také s manželem uvažovali. Věřím, že by se mi tam líbilo, protože mám ráda kouzlo severských přímořských krajů.
František Matoušek
21.9.2020 15:17
Před více jak 20 lety jsme se chystali s kolegou navštívit Mazurská jezera. Chtěli jsme vzít přívěsy a vydat se na cestu. Bohužel kolega náhle zemřel. Nejelo se nikam. Takže v Polsku jsem nikdy nebyl.
Jaroslav Kolín
20.9.2020 20:36
Polsko není jen Balt, např. i Mazurská jezera jsou pěkná a to nemluvím o vnitrozemí, zvlášť na východě. Mohu jen doporučit.
Zuzana Pivcová
20.9.2020 18:51
Nikdy jsem tam nebyla. Kdybych měla příležitost, určitě bych tam jela. Stejný milý Balt jako na severu někdejší NDR.
Dana Puchalská
20.9.2020 17:26
Bývalá kolegyně se v Polsku narodila, ale už více jak 40 let žije zde v České republice. A tak jsem si na ní při čtení velice pěkného článku chtě - nechtě vzpomněla. Ano, je tam prý moc krásně. Já osobně bych moc ráda viděla Mazurská jezera. Studené moře ale musí být také zajímavé.
Elena Valeriánová
20.9.2020 17:13
Máme Polsko hned za humny. Na dovolenou jsme v Polsku byli 2x. Poprvé v roce 1996. Jeli jsme přes celé Polsko do Leby až u Baltu. Neměli jsme zajištěno ubytování a přece jsme se ubytovali, moře bylo studené a pořád foukal vítr. A přesto to byla krásná dovolená i ta cesta. Podruhé jsme byli Bialce Tatrzanske s českou cestovkou a co se týče ubytování a poskytovanývh služeb dovolená snů. Prosím jen Poláky nepodceňovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA