Dovolená v Polsku - proč ne?
Foto: autorka

Dovolená v Polsku - proč ne?

20. 9. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Moc hezky a s láskou k Polsku napsaný článek. Děkuji. S manželem jsme procestovali celé Polsko, milujeme polskou kuchyni a cítíme se v Polsku jako doma. Doporučuji renesanční město Zamość, trojměstí Gdańsk, Gdynia a Sopot, křižácký hrad Malbork, Słowiński Park Narodowy (písečné duny), první hlavní město Polska Gniezno, Poznań s nejkrásnější renesanční radnicí na sever od Alp, Toruń - historické město na Wisle, dřevěné kostely UNESCO v lokalitách Jawor a Świdnica, Żelazowa Wola pro milovníky hudby Frederyka Chopina, Krzeszów (hned za českou hranicí) - opatství cirterciáků ...
Martina Růžičková
Z Polska znám jen starobylý Krakov a úžasný solný důl Wieliczka. O návštěvě severního pobřeží Polska jsme již také s manželem uvažovali. Věřím, že by se mi tam líbilo, protože mám ráda kouzlo severských přímořských krajů.
Antonín Nebuželský
Polsko ano. Kolobřeh, Sianožety, Ustka ?
Jitka Hašková
Dobrý tip na dovolenou.
František Matoušek
Před více jak 20 lety jsme se chystali s kolegou navštívit Mazurská jezera. Chtěli jsme vzít přívěsy a vydat se na cestu. Bohužel kolega náhle zemřel. Nejelo se nikam. Takže v Polsku jsem nikdy nebyl.
Jaroslav Kolín
Polsko není jen Balt, např. i Mazurská jezera jsou pěkná a to nemluvím o vnitrozemí, zvlášť na východě. Mohu jen doporučit.
Zuzana Pivcová
Nikdy jsem tam nebyla. Kdybych měla příležitost, určitě bych tam jela. Stejný milý Balt jako na severu někdejší NDR.
Dana Puchalská
Bývalá kolegyně se v Polsku narodila, ale už více jak 40 let žije zde v České republice. A tak jsem si na ní při čtení velice pěkného článku chtě - nechtě vzpomněla. Ano, je tam prý moc krásně. Já osobně bych moc ráda viděla Mazurská jezera. Studené moře ale musí být také zajímavé.
Elena Valeriánová
Máme Polsko hned za humny. Na dovolenou jsme v Polsku byli 2x. Poprvé v roce 1996. Jeli jsme přes celé Polsko do Leby až u Baltu. Neměli jsme zajištěno ubytování a přece jsme se ubytovali, moře bylo studené a pořád foukal vítr. A přesto to byla krásná dovolená i ta cesta. Podruhé jsme byli Bialce Tatrzanske s českou cestovkou a co se týče ubytování a poskytovanývh služeb dovolená snů. Prosím jen Poláky nepodceňovat.
Jana Šenbergerová
Všude může být dobře, i když doma je nejlíp. Hezké.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%