Za Přemyslem Oráčem
Úvodní foto: autorka

Za Přemyslem Oráčem

22. 9. 2020
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
Od pluhu k pluhu a ani mě nebolí nohy. Díky. Jako již tradičně poutavé vyprávění
František Matoušek
Od pluhu k pluhu a ani mě nebolí nohy. Díky. Jako již tradičně poutavé vyprávění
Daniela Řeřichová
Věro, moc pěkný tematický výlet a fotografie, zase jsem díky Vám poznala zajímavý kout naší zemičky. V Litoměřicích se ráda zastavím v Kavárně s párou.
Irena Mertová
Hezké :-)
Hana Polednová
Věru, krásně jste se s Jendou projeli tímto krajem a nabídli jste nám jízdu s vámi. Článek s fotkami byl jako bonus, jen ten zmrzlinový pohár jsme neochutnali. Díky.
Naděžda Špásová
Koukám, Věrko, že jste se toulali tady v okolí. Tohle máme taky prošlé, dokonce mám stejné fotky ze Stadic. Tvoje fotky jsou moc pěkné. Hezky jste si to užili, viď. :-)
Jan Zelenka
Ty naše výlety jsou objevné i pro mne. Na některých místech jsem byl taky poprvé, nebo před mnoha lety, že už si je nepamatuji. A výlety s Věrkou jsou pohodové a vždy osvěží duši.
Jana Šenbergerová
Ráda jsem se s vámi prošla krásnou českou krajinou.
Zuzana Pivcová
Ať si vyberete jakýkoliv cíl výletu, vždycky je to pro mě zajímavé a krásné. Tady je zase tak úžasná krajina!! A docela se v ní vyjímáte, cestovatelé!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%