Úvodní foto: autorka
Za Přemyslem Oráčem
22. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
24.9.2020 12:52
U pomníku s pluhem se zastavíme vždycky cestou do Dubic na vyhlídku. Žádná informační tabule tam dlouho nebyla a já jsem se vždycky dohadovala, proč tam ten pomník je a nemohla jsem k němu nic najít. Nyní tam už je tabule i s dalšími pozvánkami do okolí. Z Dubic je k pomníku ve Stadicích jen 7 km a mám tento výlet v plánech na ledničce. Myslím, že stejně jako Říp, měl by každý Čech navštívit i toto místo. Přemyslův pluh se dostal (spolu s Portou Bohemicou) do znaku Ústeckého kraje.
Eliška Murasová
24.9.2020 12:24
Věrko, pocestovala jsem s vámi místy mně naprosto neznámými, užívejte si výletů i nadále.
Věra Ježková
23.9.2020 22:38
Děkuji ještě jednou. :-) Evi, už jsem zase „v původním stavu“. Na léto jsem si vždy nechávala vlasy delší, abych je mohla stahovat do gumičky. Tak dlouhé jako letos jsem je ale neměla hodně dlouho. U kadeřnice jsem byla naposled před karanténou. Ani mě nezkritizovala za domácí barvení.
Eva Mužíková
23.9.2020 20:04
Také ráda čtu o vašem společném putování. Jo Věrko, máš moc hezký vzor na kalhotách... Už jsem Tě dlouho neviděla v tom Tvém typickém účesu - mikádo... ale sluší ti to i tak. Bertice
Hana Nováková
23.9.2020 19:10
Hezký článek a já závidím ty úžasné výhledy, jsitě jste se oba krom pohárů pokochali i jimi,
Martina Růžičková
23.9.2020 08:08
Tentokrát měl váš výlet opět velice zajímavě sestavený program. Místa vašich zastavení neznám, takže děkuji za parádní fotodokumentaci. Hans Kudlich je vskutku pozoruhodná osobnost. Neměla jsem také o jeho existenci tušení. Díky za článek i fotky :-).
Alena Vávrová
22.9.2020 21:57
Vždycky je to úžasné, když se poznají dva a mají společné zájmy a přání a plní si je. Jen tak dál ;-) a dík za výlet.
Věra Ježková
22.9.2020 17:25
Děkuji vám. :-) Ivanko, potěšila jsi mě. Naďo, vzpomínali jsme na tebe. Danielo, v Kavárně s párou už jsme byli taky. Uvědomila jsem si, že tolik výletů v tak krátkém čase jsem nikdy v životě neabsolvovala. Jendo, děkuju.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA