Ilustrační foto: pixabay.com
Vzpomínka: Čas žhářů
23. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
23.9.2020 19:41
Děkuji - teď si zase já s úsměvem čtu Vaše příběhy, to by vydalo na knížečku. Vidím, že v tom nejsem sama.:-)
Naděžda Špásová
23.9.2020 19:00
Danko, občas taky trpím takovými výstřelky, něco zapnu na sporáku a jdu do obýváku. Hořelo u nás před lety, když muž chtěl ohřát rybičkám vodu a ohřívač dál do košíku se slámou. Naštěstí byl ještě doma a uhasil to. Pobavila jsem se, tvůj muž má občas nad hlavou svatozář, viď. Držím palce, ať to u vás vždycky dobře dopadne. (◕ᴗ◕✿)
Zuzana Pivcová
23.9.2020 18:07
Já jsem sice nic nespálila, nemám ani plyn, ale s pamětí si také nejsem jistá. Vzpomínám, že jsem se vracela, že jsem nezavřela okno, jednou mě celou dovolenou v Albánii trápil pocit otevřeného okna. A kdysi jsem hlídala sestřiny kocourky, když někam odjela, šla jsem nakupovat a najednou mi blesklo - okno. Tentokrát to tak opravdu bylo. Utíkala jsem zpátky a jeden kocour se procházel na parapetu ve 3. patře. Doma byl zvyklý na 1. Vaše vyprávění se sebekritikou mě pobavilo, ale to se to směje, když se to člověka zrovna netýká.
Růžena Kuželková
23.9.2020 17:48
Máte pestrý život,co k tomu více dodat,ještě mnoho let s úsměvem na rtech.
Dana Puchalská
23.9.2020 15:41
Ještě teď se směju... Danielo, paráda... Tvůj manžel je zkrátka ohněm zocelený a klid'as. Není to žádná prudina- to cituji větu v mém oblíbeném seriálu "Taková normální rodinka". Zdravím a ještě jednou díky. P. S. Doma mi kdysi říkali Soptík.
Daniela Řeřichová
23.9.2020 13:07
Děkuji za vzkazy, Ivano, Věro, Zdenko, vidím, že tu mám spřízněné duše.:-)
Zdenka Soukupová
23.9.2020 13:02
Danielo, s Vámi si manžel fakt užije samou legraci. Obdivuji ho. A přeji vám oběma neuhasínající vztah. S chutí jsem se zasmála.
Věra Ježková
23.9.2020 09:37
Danielo, potěšila jste mě. Jsem pyromanka. Miluju oheň, prskavky a ohňostroje, pokud neubližují přírodě. Oheň vnímám jako očistný. Proto mi ani nevadí představa, že v něm jednou skončím. I když na to bych si ráda ještě pár let počkala. Sporák mám plynový. Taky se mi několikrát stalo, že jsem po vaření zapomněla vypnout hořák a málem spálila hrnec a pánev. Už jsem myslela na to, že bych napsala o ohni básničku. Zatím ale nevím, jak na to. Snad se inspirace dostaví. Většinou se objevuje nečekaně. Mějte se hezky. Ohni zdar. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA