Mamlas, Hamroň, Vápenice ...
Foto: autorka

Mamlas, Hamroň, Vápenice ...

27. 9. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Paní Jano, velmi čtivý a zajímavý článek, konec jsem nečekala. Ať se Vám daří!
Marie Novotná
Ano,Olšiakovy sochy jsou kolem Piláku ,na Vysočině ,ale i dál.Charli Chaplin je ve Žďáře dost ukrytý.Díky za tento článek doplněný krásnými fotkami.Těším se na pokračování.Také jsem z HB a do Žďáru jezdím moc ráda.
Jaroslava Handlová
Mám radost, že se tu objevila nová tvář z Vysočiny. Jano, jsme skoro sousedky, já žiji v HB. Váš článek i fotky se mi líbí a těší mě, že jste se také zařadila do projektu "Do stovky".
Marie Seitlová
Pěkný článek i fotky. Pár soch p. Olšiaka jsem na Vysočině viděla. Jsou zajímavé.
Jana Petlachová
Dojaly jste mě. Musela jsem to rozdýchat. :-) Chození a kolo mi pomáhají, abych přišla na jiné myšlenky. Třeba už jen tím, že se musím soustředit, abych nezabloudila nebo aby mě něco nepřejelo. :-) Jsem ráda, že se vám moje povídání líbilo. Až budu mít volnou chvilku, tak zas něco zkusím napsat. Ještě jednou velké díky! :-)
Jana Petlachová
Děkuji moc za všechny milé a povzbuzující příspěvky.
Daniela Řeřichová
Dobrý den, paní Jano, přidávám se k předcházejícím příspěvkům s poděkováním za pěkný článek a fotografie z míst, která má naše rodina velice ráda. Jezdívali jsme více než 40 let na Novoměstsko, Fryšava, Kadov, Sykovec, Tři studně, Studnice, Rokytno... takže jsme potkávali Houby, Pepina, Výra, Káně... Těším se na další výletování a myslím, že budeme mít dost společného.
Marie Měchurová
Děkuju za Váš článek i hezké fotky. Pochopila jsem, že je to první, kterým jste obohatila naše "íčko". Tak víc takových zajímavých příspěvků. Vítejte mezi námi.
Anna Potůčková
Hezký článek, hezké fotky, ale smutný konec. Snad se Vám na íčku bud líbit a přijdete na jiné myšlenky.
Jitka Hašková
Moc hezký výlet a fotky také. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%