foto: pixabay.com
Za peníze v Praze dům
8. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
11.10.2020 10:34
Ano, vážení íčkaři, článek byl kontroverzní, ale smyslem bylo ukázat, jak je dnes svět nastaven. Peníze světu vládnou.I když to někdo nezvládl, bylo mu špatně, nebo nechtěl číst, realita je bohužel taková, jak ji popisuji. Vaše myšlenky mě potěšily a já jsem ráda, že obsah splnil účel. Já jsem nohama na zemi, neholduji bohatství v žádném směru, střídmý život patřil vždy k mé osobě. Věřím, že i tak to má řada z vás.
Jana Petlachová
9.10.2020 19:08
Hodně zajímavý článek. Taková rozmařilost a pýcha jsou nad moje chápání ...
Jaroslava Handlová
9.10.2020 12:00
V této době, kdy si někteří jen velmi těžko vydělávají na základní živobytí, by mohl být článek burcujícím pro ty rozhazovačné chamtivce, co neznají pokoru. Ale těm to asi bude lhostejné!
Oceňuji vzpomínku na moudrou babičku. Jdu obědvat bramboračku a omelety plněné tvarohovou pomazánkou s pažitkou a paprikou.
Daniela Řeřichová
9.10.2020 07:26
Děkuji za zajímavý článek k zamyšlení, kam až může vést pýcha a egoismus.
Jana Šenbergerová
8.10.2020 23:45
Moc zajímavý článek. Z těch vysokých cifer mě málem rozbolela hlava. Čím více hodně bohatých a zmlsaných, tím více chudých a hladových, i když se nabízí úměra nepřímá ... A já se naivně domnívala, že skvělá kopečková zmrzlina v naší cukrárně za 25 Kč je příliš drahá. Kaviár mi chutná, ale spokojím se s černou čočkou belugou. Než se uvaří, vypadá jako kaviár a po uvaření chutná skvěle.
Martina Růžičková
8.10.2020 20:10
Dobré zamyšlení o vztahu k potravinám. Ten přehled drahých poživatin je neuvěřitelný! Zírám, co si lidé dokáží vymyslet.
Dana Puchalská
8.10.2020 11:51
Ano, někdy laik žasne a odborník se diví.... Moc hezký článek. Moje babičky obě narozené v 1890 by se divily, kdyby tohle četly a kdyby viděly doprovodné fotky v galerii, tak to byl komentář.
Marie Doušová
8.10.2020 11:05
Když si uvědomíme kolik lidí ve světě má hlad a někteří lidé z nudy , aby dokázali že na to mají ,vymýšlejí neuvěřitelné pochoutky. Ne, nechci je ochutnat ani se o ně zajímat.
Zuzana Pivcová
8.10.2020 09:32
Ten luxus, to je pro mě něco, co se mě vůbec netýká, kdo si to chce ve světě užít, co si tím dokazuje? Příště bude třeba trpět hladomorem.
Hana Šimková
8.10.2020 09:28
Nějaké divné jídlo na fotografiích a co ta ubohá myška? Nechápu a dobře mi u toho není. Teď by mi nechutnalo asi nic,
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA