Úvodní foto: autorka
Výlet na Větruši
30. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
3.10.2020 17:19
Moc pěkný článek z výletu na další zajímavé místo. Fotky nabízejí nádherné výhledy a dokládají pohodu, kterou na výletech prožíváte :-).
Jindra Hubačová
1.10.2020 18:05
Prima výlet, nikdy jsem na Větruši nebyla , ale moc ráda bych se tam podívala. Krásné fotky lákají, ale až na jaře. Díky Věrko a Jene !
Věra Ježková
1.10.2020 09:35
Moc vám děkuji za milá a veselá slova. Zuzko, Větruše a Větrušice spolu vskutku nesouvisí. Větrušice trochu znám. S Jendou jsme skutečně velmi dobře sladěni. Takže, Jendo, taky ti děkuju. :-)
Jaroslava Handlová
30.9.2020 22:27
Věrko, to je náhoda. Já jsem si udělala letos výlet se sestrou a neteří 26. srpna do Ústí n.L. a mimo jiné jsme si také vyjely tou lanovkou na Větruši. Mohu potvrdit, že je to tam hezké uvnitř i venku - a ty výhledy! Ostatně Tvoje zajímavé fotky i vyprávění to potvrzují. Z toho bludiště není třeba mít strach. My jsme si tam užily fůru legrace se zrcadly. Jenda by tě tam určitě nenechal zabloudit. Tak někdy příště to můžete zkusit spolu bez obav. Pak je to tam odsud taky blízko k historickému popravišti.
Alena Vávrová
30.9.2020 21:54
Také jsem nahoře nikdy nebyla. Vždycky když jsem odjížděla z UL, tak z perónu při čekání na vlak jsem nahoru koukala. Nebo na lanovku. Hezký výlet jste měli.
Dana Puchalská
30.9.2020 21:40
Věrko. Pokaždé jsem Větruši viděla jen z autobusu nebo auta. Nikdy jsem nahoře nebyla a teď vidím o jakou vyhlídku a krásu jsem přišla. Děkuju za krásné fotky.
Zuzana Pivcová
30.9.2020 20:24
Já jen vím, že někde u Mělníka byly Větrušice, ale to zřejmě s Větruší nesouvisí. Moc hezký výlet, jak jinak, když jste na to sehraná dvojka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA