FOTO: autor
Lázně Libverda a okolí
2. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
2.10.2020 22:46
Hezká pozvánka do mého kraje. Všechna zmíněná místa, kromě Smrku, dobře znám.
Jana Petlachová
2.10.2020 20:42
Lázně Libverda znám a skoro všechna místa, o kterých píšete, jsme navštívili. Je tam opravdu krásně. Při čtení článku a prohlížení fotek se mi vybavily hezké vzpomínky. Díky.
Jaroslav Kolín
2.10.2020 19:33
My jsme tam jezdili do našeho rekreačního střediska. Okolí je skvělé a máme prolezlé, jen na Kočičí kameny jsme se nějak nedostali. Vynikající byla káva, kterou jsme si vařili z místní minerálky.
Hana Rypáčková
2.10.2020 18:10
Byla jsem tam vloni na podzim a moc se mi tam líbilo, ovšem jen na výletě ..
Daniela Řeřichová
2.10.2020 17:32
Děkuji za textově i vizuálně hezkou pozvánku do míst, která neznám.
Marie Seitlová
2.10.2020 15:22
Děkuji za článek, připomněl mi loňskou návštěvu lázní. Moc se mi tam líbilo i v okolí.
Marie Doušová
2.10.2020 12:45
Frýdlansko a lázně Libverdu znám moc dobře, neboť tam jezdíme každý rok ,máme tam příbuzné. V tomto okolí je hodně co navštívit a pokochat se uměleckými výtvory a přenádhernou přírodou. Všem doporučuji tento kraj navštívit, je tam krásně.Dík za foto a článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA