Václav Upír Krejčí: Divákům chybí sranda
FOTO: archiv Václava Upíra Krejčího

Václav Upír Krejčí: Divákům chybí sranda

2. 10. 2020

Píše scénáře, knížky, komedie a i skripta pro studenty. Václav Upír Krejčí oslaví 65 let a je stále velmi činorodý. Pro naše čtenáře složil básničku.

rozhovor
Hodnocení:
(4.5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Michaela Daňková
Paní Hažová je PANÍ novinářka . Je jednička:) A dokáže s hosty mluvit tak, že je to zajímavé pro čtenáře a myslím, že to baví i daného člověka. Je to na tom poznat!! Přeji hodně zajímavých hostů, článků, které dělají radost - čtenářům i autorce. Míša Daňková
Hana Soukupová
"Divákům chybí sranda." Tak s tím naprosto souhlasím. V televizi se opakují pouze staré komedie a točí se samé drama. Jakoby toho neměli lidi dost v dnešním uspěchaném životě. Dříve ale lidé neměli tolik času na své vlastní koníčky, záliby, jako je tomu dnes. Životní úroveň se zvýšila, máme se mnohem lépe, ale přestáváme se smát. Jsem z jedné malé vesnice a můžu napsat, že za toho "totáče" tam k sobě měli lidé blíž, více se scházeli a přitom nechybělo veselí. Když to tak shrnuji, musím říci, že jsem ráda, že jsem své dětství prožila za toho "totáče".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%