FOTO: autorka
Tip na výlet - Peruc a rozhledna Stradonka
3. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
3.10.2020 17:50
Moc hezký článek i fotky. V Peruci a jejím okolí jsme byli před několika lety v mužem na zimním výletě. Moc se nám tam líbilo. Jen Stradonku jsme nenavštívili, protože jsme malinko zabloudili. Naštěstí ne tak moc, abychom v tom tehdejším mrazivém dnu někde zmrzli :-).
Elena Valeriánová
3.10.2020 16:04
Pamatuji se, jak jsem se snažila já Oldřichův dub vyfotit, zprava zleva, z dálky ... a pořád to nebylo ono. Chtěla jsem zachytit atmosféru toho místa, ale nepodařilo se. Díky za prima procházku.
František Matoušek
3.10.2020 14:07
Článek nezklamal, stejně tak autorčiny fotky. Tak asi před 5 lety jsem tato místa (kromě Stradonky)
František Matoušek
3.10.2020 14:07
Článek nezklamal, stejně tak autorčiny fotky. Tak asi před 5 lety jsem tato místa (kromě Stradonky)
Naděžda Špásová
3.10.2020 12:10
Peruc máme taky prošlou, dokonce mám podobné fotky. Je tam moc hezky. Stradonku neznám. Hezké fotky.
Hana Nováková
3.10.2020 12:05
Děkuji za seznámení s krajem a zase mě dojaly ty úžasné výhledy na tu naši zemskou krásu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA