Ilustrační foto: pixabay.com
Lidičky, není to ještě tak špatné
6. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
6.6.2022 11:12
Narazila jsem na toto video a s dojetím si ho prohlédla.Zvířata jsou vděčná a dávají to člověku najevo.Umí dávat lásku,nikdy člověka nezklamou.
Jaroslava Handlová
9.10.2020 12:30
Podobné filmy sleduji s napětím. Vždy mne potěší, když se záchrana zdaří. Radost z toho, že kdo může a umí pomoci také zvířatům, která by jinak zahynula, mě naplní takovým blaženým pocitem, že dobří lidé ještě žijí.
Hana Nováková
8.10.2020 10:08
Vážení, já věděla, že článek nejen potěší, ale i dokáže, že mezi íčkaři je dosti těch, kteří svoji lásku rozdělili mezi lidi a nejen mezi své psí či kočičí mazlíčky, ale i mezi ty, které nikdo nechce a tak svůj život žijí po útulcích. Ještě jednou, jim patří mé poděkování a víra v to, že i v této činnosti budou nadále pokračovat. Přeci každý ví, že je velmi tenká hranice mezi láskou člověka a zvířete a někdy i zíráme, jak např.šelmy dokáží mít rády člověka, který jim třeba zachránil život tím, že jim jen dal nažrat a další a další případy. Jen je třeba mít na zřeteli, že v každém případě jde a půjde vždy na prvním místě o život člověka, pak až zvířete. Přeci jen …. Děkuji vám všem.
Eva Mužíková
6.10.2020 20:20
Hanko, tak tohle je i pro mne silné kafe. Takovéto příběhy mne dojímají. Jsem ráda, že patřím k těm, kteří se snaží pomáhat.
Anna Potůčková
6.10.2020 19:24
Moc za tento článek děkuji. Naše rodina je zvířatamilující a máme tu celkem s dcerou 7 psů. 2 psi a zrovna ti největší přišli k nám z útulku. Postarala se o to dcera. A jsou i oni úžasní, rádi se mazlí a vyžadují naši pozonost. Je mně vždy líto těch zejména domácích zvířat, která jsou týraná. A pak mám ještě jeden postřeh. Že někteří lidé by se od nich lásce mohli učit!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA