Kamenná brána otevřená...
FOTO: archiv Hany Švejnohové

Kamenná brána otevřená...

7. 10. 2020

Nedá se nic dělat, je to tu zas. Koronavirus opět mění plány, ruší akce, otravuje, prudí a ohrožuje, a my se musíme chtě nechtě přizpůsobit vládním opatřením. Bez ohledu na individuální vnímání nebezpečí a bez jakékoli záruky na vítězství.

Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Krásné poznávání naší zemičky. Český ráj jsem aspoň trošku proputovala, to České Švýcarsko ještě musím nějak dohonit
Zuzana Pivcová
Český ráj znám lépe, nedaleko jsem vyrůstala a i později se tam podívala na několik výletů, zatímco v Českém Švýcarsku jsem byla na výletě jen jednou v dětství a vždy jen tudy projížděla do Drážďan. Tak ještě další krásné výlety a Mrcha uzená klidně počká.
Alena Tollarová
Víkendové putování mělo opravdu široký záběr. A já jsem ráda, že krátká zastávka patřila i častému cíli mých vycházek - Řípu. Jestlipak víte, že na chatě na vrcholu už přes sto let stojí psáno, že "Co Mohamedu Mekka, to Čechu Říp"?
Eva Mužíková
Hezký výlet v krajině mně známé. Kdyby o Vašem putovaní věděla Ivana K., možná by Vás k té Panské skále doprovodila. Je tam přece nyní už doma...
Svatava Páleníková
Pěkný výlet, také to tam mám ráda.
Dana Puchalská
Paní Hano, České Švýcarsko je nádherný kout naší minizemičky a opravdu stojí za zhlédnutí. Děkuji za pěkný článek.
Marie Ženatová
V Českém ráji jsem byla, ale v Českém Švýcarsku ne - takže moc děkuji za milé přiblížení *

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%