Ilustrační foto: ingimage.com
Nakupují přes internet a baví je to. Padají další mýty o seniorech
16. 10. 2020
Penzisté si raději zajdou nakoupit osobně, e-shopy nemají rádi. Nakupují rádi v akcích a nejvíce utrácejí v lékárnách. To si často myslí mladí lidé o těch starších. Právě přístup k nakupování je jedním z častých mýtů spojených s životem ve vyšším věku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milán Vosmik
16.10.2020 15:36
Děláte ze seniorů neustále blbce. Bureš a ta jeho nemožná sebranka si ze seniorů dělá rukojmí a ostatní pak koukají na seniory jako na nějakou exotickou zvěř. Trochu víc úcty by to chtělo a nemusíte psát takové přiblblé články.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.10.2020 14:53
Nevím proč my dříve narození bychom měli zaostávat za mladšími. Bez práce na počítači bych nemohla vůbec vykonávat svou profesi.
Hana Polednová
16.10.2020 13:43
Nakupuji už většinu zboží přes internet a platím výhradně kartou. Nyní už je ta možnost téměř všude. Internetové bankovnictví mám skoro od začátku a jsem naprosto spokojená. Veškeré výpisy, faktury a vyúčtování si nechávám posílat elektronicky, takže nejsem vůbec odkázaná na poštovní služby. Myslím, že my senioři už tolik nezaostáváme za mladými.
Hana Rypáčková
16.10.2020 13:22
Internetové bankovnictví je tak pohodlné a v této době i bezpečné.. Přeji si mít možnost cokoliv vyřizovat digitálně, už se to dost lepší.. Ale důchodce, který na odchodu z práce počítač využíval má náskok. Těch, co ještě neměli možnost se to naučit, ubývá.
Zdenka Soukupová
16.10.2020 13:22
Nákup přes internet mi problém nedělá. Dnes je výhoda i to, že když nejsem zrovna při dodání doma, nechá dopravce zásilku v nějakém výdejním místě ve městě. Nenakupuji ale oblečení. To si radši vyzkouším v obchodě a nemusím řešit, že mi třeba nepadne.
Olga Škopánová
16.10.2020 12:21
Nevím, co by se muselo stát, aby mladší generace přestaly seniory považovat za neschopné popasovat se s moderními technologiemi. Možná teprve tehdy až nějaký senior vyletí do vesmíru.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.10.2020 11:46
Mám internetové bankovnictví již řadu let. V obchodech skoro všude kde to jde platím kartou. Nakupuji v e-schopech např. kosmetiku, oblečení, elektroniku atd.Většinou si parfém vyzkouším v kamen.obchodě a pak koupím na netu. Je to o hodně lacinější. Většinou u sebe nemívám ani velkou hotovost. V dnešní době je platba kartou i lepší, protože na bankovkách mohou být viry.
Anna Potůčková
16.10.2020 10:47
Internetové bankovnictví také nemám, a ani oněm neuvažuji. Ale na netu nakupuji hodně často - nejvíce však krmiva pro své psy.
Věra Ježková
16.10.2020 09:41
Přes internet občas nakupuji, nebaví mě chodit po obchodech. A dnes je to i nebezpečné. Internetové bankovnictví ale nemám a mít nebudu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA