ivana kosťunová
11.10.2020 23:23
Romane, naprosto vás chápu, také se mi u jednoho článku objevily urážlivé komentáře. Nebylo mi to jedno, protože některé byly zcela proti smyslu toho článku, a bylo zjevné, že si někdo ventiluje svoje osobní frustrace. Uvědomila jsem si, že kdo nese svoji kůži na trh, musí být proti tomu obrněn, jinak by musel přestat psát, a to by ve vašem případě byla škoda. Gratuluji k úspěchu, měřenému velkým počtem přečtení a přeji pevné nervy. :))
Jaroslav Kolín
11.10.2020 18:33
Hned nahoře se píše: "Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy." Zdá se, že právo ještě neznamená povinnost.
Roman Procházka
11.10.2020 18:14
Milá paní Jano Kollinová a Jarmilo Komberec Jakubcová. Reagoval jsem na to, že tu pan Tomáš Sacher napsal, že jsme zkurvený národ, takže do toho spadám já, moje přítelkyně, děti ale i vy že jste zkurvený čech, vaše rodina, známí...i všichni lidé na I60. Tak promiňte že jsem se proti tomu ohradil. A pokud někdo napíše že potřebujeme vyhladit jako český národ s povrchu zemského...velmi mne to připomělo historii, a hádejte konkretně koho.. Myslím si že do reakcí na cokoliv tyto věty nepatří... Tohle jsem myslel, a na toto jsem původně reagoval...NIc víc.
Helena Votíková
11.10.2020 18:07
Většina z vás ví, že s Romanem tvoříme pár. Nechci, aby to vypadalo, že se ho nějak zastávám. Napsal co napsal a tak musí s reakcí počítat. Je ale fakt, že komentáře některých pánů(a zřejmě ty chtěl Roman smazat), se mi nelíbí, některé mi přijdou až urážející.Nebudu ty pány jmenovat, na profilu nemají vyplněn ani řádek. Anonymita jim dává sílu.
Irena Ullmannová
11.10.2020 15:42
A to se smí? Na Václavák si umístit cokoli? Já si myslím, že za reklamu se platí, za záběr místa (na takovém lukrativním místě) také. Tak kdo za to může, že se tam takový hnus objevil?
Vladislav Haviger
11.10.2020 15:15
A koho to zajímá nějaké masáže? Trapný výkřik do tmy. Masáží se nenažeru!!!
Alena Várošová
11.10.2020 15:13
Je to v této době provokující,morgidní, nechutné,trapné a stupidní..V těcho pěti přídavných jménech je řečeno vše o idiotech,kteří dělají tuto reklamu. Fiaový hnus do izolace s Prahou,souhlas s Ilonou.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.10.2020 14:56
Pane Procházko, přečetla jsem si diskuzi a nechápu proč tak neadekvátně reagujete. Napsal jste co jste viděl a fotil. Nic na tom není špatného. Pamatuji na články pana Nekvasila ze Žižkova, kde se objevili i silnější kritické hlasy a pan Nekvasil to přežil a psal dál. Nakonec dobře to popisuje paní Jana K. 14:30.
Jana Kollinová
11.10.2020 14:30
Pane Romane, napsal jste kontroverzní příspěvek inspirovaný kontroverzní "rakvovou" skutečností, ale proč nedokážete přijmou zodpovědnost za reakce způsobené prezentací Vašeho článku a dovoláváte se cenzury od pana Rašky, protože se Vám komentáře k článku nelíbí. O tom to na i60 není!
Ilona Ilona
11.10.2020 14:19
Prahu meli dávno izolovat.Jako v první vlně se izolovali ty dvě vesnice.Pražáci jezdi na chalupy o vikendech a akorat to šíři do dalších měst a vesnic.
Načíst starší příspěvky