Úvodní foto: archiv autorky
O babičce
12. 10. 2020O dědečkovi jsem zde již napsala. Babičku jsem opomněla. Nejspíš proto, že k dědečkovi jsem měla blíž. Měl lepší přehled o světě a suploval mi nevydařeného tátu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
12.10.2020 11:28
Věrko, hezky napsané. Já si vzpomínám na obě babičky. Tu tátovu jpsem viděla jednou v životě a nijak mě nenadchla. U druhé babičky jsme chvíli bydleli. Měla jednu ruku, památka z války, pocházela z mojí matkou z dnešní Ukrajiny. Byla tak trochu generál, nesnášela mého tátu, měla jsem vždycky dojem, že mně nemá moc ráda, protože jsem mu byla podobná. To už se nedozvím, už tu nikdo z nich není. Obdivuji tvojí paměť, že si na to tak dobře vzpomeneš. :-)
Hana Nováková
12.10.2020 10:37
Věrko, tak nějak se mi zdá, že se mi na babičku vzpomíná lépe než na vlastní matku. Z krásné vzpomínky cítím, že to tak máte i vy.Nebo se mýlím? Fotky jsou milou vzpomínkou na ty dávno minulé časy. Staré, černobílé, nebo ty do hněda - dnes se tomu říká sépie, mám ze všech nejraději, nesou v sobě tu pravou nostalgii.
Jan Zelenka
12.10.2020 10:27
Věrko, je to krásná rodinná vzpomínka. Vždy můžeme vzpomínat na to dobré a to horší raději upozadit. Fotky jsou taky moc pěkné a mají tu správnou patinu čas minulých. Já jsem zde, v listopadu loňského roku, dával šest dílů něčeho podobného - Výprava do ztraceného času.
Jana Šenbergerová
12.10.2020 09:55
Věro, díky za možnost nahlédnout do soukromí tvé rodiny. Kdybych měla charakterizovat svou babičku jedním slovem, bylo by to - veselá. Po ženské linii máš dobrou genetickou výbavu. Já jen přes babičky, maminku už jsem věkem překonala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA