FOTO: autorka
Radost ze života si přece nesmíme nechat vzít. Ani v této neradostné době
14. 10. 2020Pozor! Nejdříve totiž začnu opět černým humorem. Doba je totiž tak zvláštní, že to ani jinak nejde a radost ze života se nám začíná zcvrkávat na úplné minimum. Někdo se mnou asi souhlasit nebude, ale já píši tak, jak to cítím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
14.10.2020 14:41
Radost se někdy musí hledat a nachází se v obyčejných maličkostech. U mě je to, že jsem po 5 měsících doma. Nic moc si neudělám, okna budou čistá třeba až na jaře, na prach nekoukám. Ale to základní kolem sebe zvládám, jsem ve svém.
Jana Šenbergerová
14.10.2020 13:33
Díky za krásného motýla i úsměvné povídání, i když až do smíchu nám většinou není. Hanko, trefila jste hřebík přesně na hlavičku - o tom to všechno totiž je. Pořád jsme na tom mnohem líp než většina lidstva na Zemi. Jestli mám špinavá okna (a že mám!), to mi teď rozhodně vrásky nedělá.
Danka Rotyková
14.10.2020 13:31
Díky za povzbuzení. Tak trochu závidím ty přichystané dárky, ale přiznám se, že mě to zase až tak netrápí.
Daniela Řeřichová
14.10.2020 13:24
Ano, je potřeba nacházet radost v každodenních maličkostech. Díky za milé povzbuzení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA