Jan Zelenka
14.10.2020 18:03
Jinak jste zdravej, pane Vácha? Nechcete to vzít po Babišovi?
Jana Šenbergerová
14.10.2020 18:02
Nikdy jsme se s podobnou situací nesetkali, proto jsme k ní měli přistupovat velmi obezřetně. Všichni. O podobných nebezpečích existuje řada knih, jejichž obsah a někdy i autoři byli často vysmíváni a jinak znevažováni. Od jara se nemoc vyvíjela v okolních i vzdálených státech, které znevažovali i mnozí členové naší vlády. Mimochodem jsme to byli my, kdo ji zvolil, ať už jsme byli volit nebo ne, proto asi mnohým tak vadí, když se k ní někdo staví kriticky. Ta kritika totiž padá na hlavu nás všech. A tady opravdu není moc platné říkat "já nic, já muzikant". Rozhodně se dnes nepřikláním k většině zdejších komentářů, i když s některými dílčími názory souhlasím.
Eva Stoklasová
14.10.2020 17:48
Právě kvůli takovým lidem jako je p. Vácha a spolku z Karlova mostu, jsme tam kde jsme. Právě, že každý umí jen kritizovat, ale trochu se v zájmu nás všech omezit to už ne. To se to kritizuje, když za nic neodpovídám, že ?
Věra Ježková
14.10.2020 16:26
Pane Vácho, vy byste si s tím poradil jistě líp. Škoda, že vás neznají. Pan prof. Prymula je člověk na svém místě; jeho projev jsem ocenila.
Hana Řezáčová
14.10.2020 16:10
Projev ministra Prymuly byl vážný, protože je vážná situace a ředitelé nemocnic mu svou přítomností vyjadřovali podporu ... Ministrovi Prymulovi jsem věřila každé slovo, snad ani se nemusel tolik omlouvat - za situaci nemůže, v létě (kdy se v tichosti virus chystal k novému útoku) byl v jiné funkci. Přeju mu a taky nám všem, aby zavedená opatření zabrala ...
Antonín Nebuželský
14.10.2020 15:34
Už jsem vám jednou napsal :"tady jste špatně". Zkuste nějaký protivladní blog, třeba idnes. Tam byste našel ty správné diskutéry. Ale je 'pravda, placený :-)
Madla Znadrazi
14.10.2020 15:32
Můj pes povídal, že nechápe co nám autor tímto článkem mimo toho, že si potřebuje kopnout do Babiše a jeho vlády, chce sdělit. Na jaře byl na chvíli národ pohromadě, podomácku se šili roušky z obrazovek na nás vykukovali umělci s rouškoiu (moje rouška chrání.....) pamatujete se ještě..........., ale pak začalo remcání a když vláda vyměkla a těm svobody zbaveným občanům dusícím se v rouškách opatření uvolnila byla většina jak utžená ze řetězu, za vydatné podpory médií byla všechna varování a výzvy k odpovědnému chování bagatelizována a odmítána, dnes vidíme výsledek a zase vláda postupuje špatně. Autor dokonce vyzývá Babišea s ním i celou vládu k odstoupení což by uvrhlo tuto zemi do chaosu a bezvládí, ano jak píše autor jde o život, ale kdo by odolal příležitosti pro likvidaci Babiše co autore. .....
Jarmila Komberec Jakubcová
14.10.2020 15:28
Pane Vácho, jaký máte návody Vy na řešení problému COVID 19? Své názory jsem již napsala na různých chatech a nechci se opakovat. Souhlasím s názory svých kolegyň např. paní Votavová, Helenka Č., Várošová a další.
Eva Hynkova
14.10.2020 14:41
Vážený pane Vácha, je mi z Vaší zášti smutno.Jak vite,že Dr.Prymulovi někdo psal text, Vy jste byl přítomen této záležitosti?? Jak můžete kritizovat něco o čem - věřím ,že toho nic moc víte epidemii a proč jako " odborník " nejste s Vašimi nápady a zkušenostmi napomocen kdekoliv ve zdravotnictví,potažmo na ministerstvu??
Vše je v lidech,nekázeň, ohleduplnost,arogance či agresivita dnes není cizí.
A takové kdyby!!??...Kdyby ryby lítaly...
Zdenka Soukupová
14.10.2020 14:06
Projev pana Prymuly opravdu nebyl moc veselý. Ale ocenila jsem, že mluvil k věci, podle mě jasně, stručně, srozumitelně. Takhle to před časem nedokázal ani Vojtěch ani Babiš. Taky nejsem nadšená z těch opatření, ale máme teď to, o co jsme si v létě koledovali. Antoníne, čím Vás ten projev tak zklamal? Měl nám snad opět "mazat med kolem huby" jako ti ostatní v létě?
Načíst starší příspěvky