"Optimistický" projev k národu ministra Prymuly. FOTO: Stream ČT24
Babiši, Prymulo, skončete to divadlo, jde o život
14. 10. 2020Když před třemi týdny vystřídal plukovník Roman Prymula na postu ministra zdravotnictví zpěváka Adama Vojtěcha, říkal jsem si, že pro zvládnutí pandemie jsou vojenský dril a zkušenosti v oboru epidemiologie ideální kombinací. Až do jeho televizního vystoupení.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
14.10.2020 10:17
Projev ministra zdravotnictví na mě nezapůsobil moc dobře. V dnešní době lidé potřebují povzbudit. Denně slyšíme ve zprávách kolik osob je nakažených, kolik lidí zemřelo atd. Stejně jako na Marii M. na mě působila skupina v černých oblecích na schodech, která měla dodat snad vážnost situaci. V jaké situaci jsme všichni dobře víme a také víme kdo ji zavinil. Nedůslednost vlády v letních měsících, kdy povolila otevřít hranice a tisícům lidí dovolila odjet se cachtat k moři. Podlehla nátlaku lidí a uvolnila i ostatní opatření v době, kdy jsme si mysleli, že jsme za vodou. Na tuto chvíli asi čekal Covid a znovu zaútočil. Jak dál ? To se určitě "dozvíme" v pátek, kdy vystoupí v ČT nejvyšší představitel státu.
Ladislav Vesecký
14.10.2020 10:06
Vácho, ale co tak si jít opět zaskotačit na Karlův most, za přispění nenávistného bulváru ČT24? Pět minut slávy demožumpy a virus je po celé zemi!
Hana Rypáčková
14.10.2020 09:28
Projev jsem poslouchala na mobilu a ocenila jsem výkon přednesu. Pohřební komando jsem neviděla. Bylo to i srozumitelné, až na to, že je utopie prověřit masu lidí vytíráním z nosu. Čekala jsem , že se bude kloktat sůl a bude to samovyšetření zdarma.. Opravdu to nebylo "čau lidi" a mektání, o záchraně mrtvých . Vše se zanedbalo kvůli volbám, zalíbit se voličům, krize počká. Vláda odborníků na ekonomiku a jiné obory by nešla v době stavu nouze? Vždyť se jich prsatí v politice dost.
Růžena Kuželková
14.10.2020 09:23
Plně souhlasím s p.Danou Hoškovou - to jak to zde vypadá,není chybou pana Babiše,či Prymuly,ale nezodpovědných lidí.Kdyby se chovali zodpovědně,tak k tomuto nemuselo dojít a rovněž se přikláním ke slovům výše jmenované - tak "šup" ukažte se p. Vácho,na Vás se jistě čeká.Zatím jsem se zde chovala "demokraticky",ale toto mě nadzvedlo ze židle.
Zuzana Pivcová
14.10.2020 09:06
Dobře, dejme tomu by měl Babiš a s ním i celá neschopná vláda odstoupit. A nahradit je jiní. A co budou nebo mají podle Vás v tuto chvíli dělat? Tady nepodepíše Babišův nástupce příměří nebo kapitulaci a nebude konec války.
Dana Hošková
14.10.2020 08:43
Pane Vácha, zřejmě znáte nějaké lepší řešení současné krize. Nechcete to od Babiše či Prymuly převzít? Ono se to lehce kritizuje.
Anna Potůčková
14.10.2020 08:22
Žádná vláda v novodobé historii zatím nemusela řešit tak rozsáhlou světovou pandemii. Spousta dokáže jen kritizovat, ale jen velmi málo se vyjádří jak by to udělali oni "chytrolíni".
Marie Měchurová
14.10.2020 08:16
Nechápu, proč tam stál při projevu ten doprovod. Měla jsem z toho pocit úzkosti. Myslím, že většina nás si uvědomuje nebezpečí, které nám hrozí. Lidi potřebují přesná pravidla, ale taky slova útěchy a naděje, ne strašení. Čekala jsem, kdy se na mě z těch obrazovek vrhnou.
Soňa Prachfeldová
14.10.2020 07:56
Je to těžká doba, zatim nikdo není kouzelník, aby nás z tohoto vyvedl. V životě by mě nenapadlo, že přijde nějaká celosvětová pandemie a takhle s nami se všemi zamává. Kritizuje se a dehonestuje se vše vládní. Není to dobře, za rok budou volby a tam ať se to ukáže. Dnes přepřahat před vrcholem by současný stav asi nezměnilo. Svět i my perme se s tou ohavností a ne ustavičně mezi sebou. Ruka mi sjela v mobilu omylem na 5 . Vše má svůj začátek i konec.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA