Foto: autorka
Výlet do Velkých Karlovic
15. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
15.10.2020 16:09
Je tam doopravdy krásně. Děkuji Aničko za moc krásné fotografie. Od doby kdy jsem tam byla se to tam hodně změnilo.
Anna Potůčková
15.10.2020 15:36
Jo, takový výlet spřádám ve své hlavě už 2 roky minimálně. Díky za krásné fotky!
Jana Šenbergerová
15.10.2020 14:40
Aničko, dík! Připomněla jsi mi jeden dávný pobyt v hotelu Tatra. Navštívila jsem tam muzeum, kostelík, zajímavou hospůdku U řezbáře a vypravila se k pralesu Razula. Až jsem ho kus prošla, objevila jsem ceduli, že se tam nesmí. Od místního kováře jsem dostala podkovu. Moc se mi tam líbilo.
Marie Seitlová
15.10.2020 14:00
Zase jsem se s tebou prošla krásnou krajinou a mají tam moc hezké sochy. Děkuji Aničko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA