Foto autorka
Ztráty a nálezy
17. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
19.10.2020 21:46
Tomu hroznému pocitu, když zjistíte, že vám něco tak důležitého chybí, moc dobře rozumím. Zrovna nedávno jsem zapomněla peněženku položenou na poličce u pultu v recepci u lékaře. Platila jsem kartou nějaký poplatek a zároveň se objednávala. Na ztrátu jsem přišla, až když jsem dojela metrem domů a šla nakoupit. Nohy se mi při tom zjištění podlomily. Naštěstí mi recepční po zavolání potvrdila, že ji nějaká pacientka na peněženku upozornila a že ji má pro mě schovanou. Měla jsem štěstí :-).
Dana Puchalská
19.10.2020 09:54
Peněženku jsem jednou zapomněla v obchodě. A bylo tam opravdu dost peněz. Jakou já měla radost, když ji obchodník našel a zavolal mi, to si jistě dovede každý představit. Je to už dlouho, onen Vietnamec tu už není. Ale patřil mezi slušné lidi.
Soňa Prachfeldová
19.10.2020 08:03
Tohle se mi stalo s drahými brýlemi na řízení auta, které mi po roce našla vnučka pod předním sedadlem. Sláva, je vidět, že andělíček stražniček funguje.
Anna Potůčková
18.10.2020 16:26
Marně lovím v paměti, zda jsem já někdy ztratila peněženku, ale asi zatím ne. Tak doufám, že tu za pár dnů nenapíši podobný článek.
Eva Mužíková
18.10.2020 12:45
Ještě dodám svůj příběh. Před lety jsem nechala peněženku na pultě v drogerii. / 3 000,- plus všechny doklady/ Vrátila jsem se během pár minut, prodavačka to nepřiznala.. Takže ihned jsem šla na policii, do banky, kde mi OPRAVDU!! jen na nahlášení rod. čísla vyplatili 42.000,- Kč na ruku...asi i zablokování karty... Jedu domů a asi za půl hodin volá měst.policie, že mají mojí peněženku... Vracím se... hned naproti drogerii v průjezdu obyt. domu jsou poštovní schránky. Tam jí našel zastrčenou starý pán a odnesl jí hned na policii / kousek dál v ulici/. Byly tam všechny doklady, krom těch 3.000,- kč...Tak jsem zase nakráčela do banky, provedla vklad/ opravdu si už nevzpomenu, zda mi vystavili hned novou kartu, nebo co vše to obnášelo. Ale byla jsem ráda, že mne minul koloběh s opatřením dokladů... Na paní prodavačku jsem se vykašlala, nepřiznala by se, asi by se musely brát otisky z mé peněženky a to policie nenavrhla... Takže, konec dobrý, krom těch peněz..
Marie Doušová
18.10.2020 11:19
Mám také zkušenost se ztrátou peněženky, ale já už jí nikdy nenašla . Věděla jsem ,kde jsem jí nechala a když jsem se vrátila během 5 minut ,tak prodavačka prohlásila, že tam nic na pultě nezůstalo. Bylo mi to divné ,vždyť tam během té doby nikdo nepřišel,ale co se dalo dělat,musela jsem jí věřit , že peněženka sama odešla a já se s ní holt nepotkala. Dříve jsem měla v peněžence jen peníze/500Kč/ a lístek z čistírny a pár fotek dětí. Ještě že jsem v čistírně potkala paní ,která si mě pamatovala a kabát jsem po nějaké době dostala .Od té doby si na peněženku dávám veliký pozor ,neboť dnes už má docela dost karet o které bych nerada přišla.
Naděžda Špásová
18.10.2020 09:37
Děkuji za vaše odpovědi, jednoho potěší, že se to nestává jen jemu. :-)
Jana Šenbergerová
17.10.2020 23:13
Také se mi občas stane, že nemohu něco najít a nakonec se to objeví. Ten krásný pocit úlevy znám. Peněženku jsem jednou ztratila a jednou mi byla ukradená v obchodě, když jsme s dcerou kupovaly šaty do tanečních. :-(
Jarmila Komberec Jakubcová
17.10.2020 21:00
Hlavně, že je to příběh s dobrým koncem. Také jsem zažila několikrát podobné situace. A ta radost, když se hledaný předmět najde.
Helena Přibilová
17.10.2020 20:51
Stejnou situaci jsme zažili na Taiwanu. Manželovi zřejmě při vylézání z taxíku, který nás přivezl do hotelu, vypadla z kapsy peněženka. Naštěstí jsme měli od taxikáře vizitku, takže jakmile jsme zjistili ztrátu, požádali jsme recepční, aby taxikáře zkontaktovala. Taxikář přijel a skutečně jsme peněženku našli. Byla pod sedačkou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA