Monumentální náhrobek JUDr. Karla Sladkovského, jedné z hlavních postav českého studentstva v revolučním roce 1848
Zastavení na Olšanských hřbitovech
24. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
24.10.2020 15:39
Dano ,omlouvám se , ale připomínání hrobů ať jsou v nich jakékoliv osobnosti, se mi nezdá v této době úplně nejvhodnější i když je to asi poučné.
Daniela Řeřichová
24.10.2020 15:15
Ivana, Věra, Zuzana - děkuji za vaše komentáře a spřízněnost. Myslím si, že máme v naší historii hodně osobností, jejichž stopy je dobré občas připomenout. Hana - ano, i já zde mám své blízké ve skromném hrobě.
Hana Šimková
24.10.2020 14:42
TAK OLŠANSKÝ HŘBITOV MĚ MOC NEBERE. MÁM TAM DĚDEČKA I BABIČKU BEZ OKÁZALÉHO POMNÍKU.
Zuzana Pivcová
24.10.2020 12:46
Perfektní, mám ráda procházky po hřbitovech (žádná morbidnost), kde lze kromě krásných květin, zajímavých náhrobků a nesmírného klidu občas najít i hrob některé významné osobnosti. Je dobře, když si hřbitovní správa dá práci a informuje, kde takové hroby lze nalézt. Díky, Danielo, Váš příspěvek je pro mě velmi zajímavý také tím, že jste tam dala starší osobnosti, které dnes mnoha lidem už nic neříkají.
Věra Ježková
24.10.2020 12:28
Danielo, velmi zajímavý článek. Na Olšanech jsem asi nikdy nebyla. Mám článek o Holešovickém hřbitově: https://www.i60.cz/clanek/detail/18256/holesovicky-hrbitov
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA