Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jiří Hradecký
14.12.2020 10:35
Pokud byste se nepletl do politiky, které zjevně nerozumíte, ale v níž jste finančně zaháčkován (ČT a pod.), dala by se Vaše moudra akceptovat. Zatím jste mne svým konáním ale přesvědčíl, že se Vám nedá věřit. Je to smutné, ale je to tak.
Pavča Horák
20.11.2020 13:54
Díky, za vlídné čtení. Také vám přeji zdravé dny .
Marta Badalcová
31.10.2020 21:29
Paní Kočandrlová máte pravdu ,nemusím ho,zdá se mi poněkud mazaný,zde má mnoho díků ale já ho neberu.
Lenka Kočandrlová
28.10.2020 13:11
Od jisté doby jsem přestala p.Svěráka brát ,včetně toho,že se nedívám a neposlouchám,ač kdysi jejich hry jsem znala skoro nazpaměť. Nikdo nemá patent na rozum,a někdy i vyžádané rady jsou jen ozvěnou a jarním sněhem.
Hana Pořízová
26.10.2020 22:06
Milý pane Svěráku,aniž chcete,provázíte mě a celou moji rodinu tu a zde i tam od mých třiceti let a je mi 70.Dnes jste opět nezklamal,ano jste to Vy,laskavý,moudrý a teď jste mi rozplynul nenáladu.Díky,díky díky!!!!!!!!!!!!Buďte zdráv/čilen,čipern,křepek a svěž/
Oldřich Čepelka
25.10.2020 07:23
My, kteří tato slova chápeme, je prostě musíme šířit. Zkoušet to pořád znova. Pomoci aspoň jednomu ustrašenému nebo zlému člověku.
Alena Gebauerová
24.10.2020 18:21
Děkuji, hezká slova, bohužel se nedostanou k těm, kteří by si je měli přečíst. Ohleduplnost u nás nějak pokulhává.
Josef Borecký
24.10.2020 13:20
Jo jo, tak je to.
Marie Doušová
24.10.2020 12:28
Krátké, srozumitelné a povzbuzující do dalších dní. Dík....
Lidmila Nejedlá
24.10.2020 11:46
Pane Svěráku, je hezké, že jste nás potěšil na i60. Já vám děkuji a doufám, že váš vzkaz je pro celý národ, nejen pro ty, na jejichž straně stojíte. Vaše persona vždy na mne působila ve vašem divadle na Žižkově jako moudrá, spravedlivá, nestranná. Chci si vás stále vážit a proto i vám přeji zdraví .
Načíst starší příspěvky