Foto: autorka
Až se zima zeptá...
26. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
27.10.2020 20:12
Zahrádku nemám, ale bylo co zavařovat. Borůvky, švestky, jablka ve vlastní šťávě, rybízová šťáva, houby v octě, jsem také připravena na zimu a možná zbyde i na příští rok.
Jitka Hašková
27.10.2020 16:05
Jitko, jsi šikulka. Chybička se někdy vloudí a za pár let se tomu zasměješ.
Soňa Prachfeldová
27.10.2020 07:28
Jitko jsi pilná hospodyňka, již nekompotuji, ale čerstvé zeleniny mám dostatek. Ještě teď si skočím pro černou ředkev, mrkev, petržel i rajčátka malá ve skleníku. Je to fajn mít zahradu.
Eva Mužíková
26.10.2020 17:21
Jitko, já jsem dříve na vesnici nakládala kdeco. Tady už jen pár skleniček, k tomu meruňkové a jahodové džemy a nějakou šťávu. Přesto z nich mám radost. Mám problém s místem. Něco dávám do bedny na balkon, něco do regálu v chodbě. Mám pravý asi osmilitrový zelňák, do něj jsem léta nakládala čalamádu.. Mňam. Jsi šikulka, tak ať vám v zimě chutná...Mám ráda krátké, všeříkající články, jako je tento Tvůj..
Hana Nováková
26.10.2020 16:30
Jitko, máte dobré zásoby, i velká zima ás nezdolá a co nemoce, vitamínu ve sklenicích je dost a dost Ta práce stojí za to. I já nelenila...
Jana Šenbergerová
26.10.2020 14:35
Krátce popsaná dlouhá vegetační doba. Výsledek stojí v obou případech za to. :-)
Naděžda Špásová
26.10.2020 11:56
No máš toho požehnaně. Ani my nebudeme v zimě strádat. Sklep už je opravdu plný. Tak si nechte chutnat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA