Ilustrační foto: ingimage.com
Konečně v důchodu, hurá!
24. 10. 2020Tak jsem se přece jen dočkala! Letos 2.května přišel den "D" a to doslova. Byl mi přiznán důchod. Sice předčasný, ale byl. Super, konečně jsem taky důchodkyně, tetelila se moje dušička blahem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
24.10.2020 21:18
Hezky jste se mezi nás paní Hanko zařadila. Pište dál. Přeji hodně tolik potřebného zdraví.
Soňa Prachfeldová
24.10.2020 20:22
Skvělé paní Hano, uvidíte, čas vám na vše nebude stačit, je to čas opravdu hezký a v důchodu vám přeji hodně zdraví a radosti v rodině. Užívejte si na 1000%. s láskou a radostí.
Alena Tollarová
24.10.2020 20:03
Také patřím k těm, co s prací praštili dřív a nelitovala jsem toho ani na okamžik. Přeji Vám štastné vykročení do těch nejdelších prázdnin.
Věra Ježková
24.10.2020 20:00
Do předčasného důchodu jsem šla dobrovolně, o dva roky dřív. Pracovala jsem jako vědecká pracovnice na Karlově univerzitě. Práce mě bavila, ale unavovalo mě neustálé shánění grantů a stále náročnější kritéria na publikační činnost. Taky jsem měla starosti s nemocnou maminkou. Svého kroku jsem nelitovala ani minutu. Přeji vám příjemné roky důchodky.
Jana Šenbergerová
24.10.2020 18:08
Přeji vám příjemné chvíle na íčku a těším se na vaše další články, fotky, diskuzní příspěvky. A dík za andílky, těch není nikdy dost.
Dana Puchalská
24.10.2020 17:11
Ano, moc hezký článek. Já osobně povolání zdravotních sester velmi obdivuji.
Anna Potůčková
24.10.2020 16:45
Moc hezký článek! Mám jednu z dcer také zdravotní sestru, která je v současnosti na mateřské. Zda se ale do zdravotnictví vrátí je ve hvězdách. Já sama toto povolání vnímám jako jedno z těch nejdůležitějších ve společnosti. Jsou to právě sestřičky, které své pacienty nejvíce obskakují, pečují o ně a pomáhají jim překonávat všechny nemoci nejen na těle ale i na duši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA