Konečně v důchodu, hurá!
Ilustrační foto: ingimage.com

Konečně v důchodu, hurá!

24. 10. 2020

Tak jsem se přece jen dočkala! Letos 2.května přišel den "D" a to doslova. Byl mi přiznán důchod. Sice předčasný, ale byl. Super, konečně jsem taky důchodkyně, tetelila se moje dušička blahem.

Můj příběh
Autor: Hana Ederová
Hodnocení:
(5.1 b. / 38 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Ederová
Dobrý den paní Evo, mluvíte mi z duše. Čtu tady, že už vlastně na ten důchod trénujete a máte to fakt super zmáknuté!!! Děkuju za Váš krásný komentář a zdravím
Eva Kopecká
S nefalšovanou českou závistí, jak by řekl doktor Štrosmajer, konstatuju, že to mám ZA ROK A PŮL. Zatím zvládám to domotat tam i zpátky i svůj podíl na pracovišti odvést. Užívám si jak práci, kterou dělám celý život ráda, ale i to zasloužené volníčko, zvané víkendy, svátky, dovolená. A snad v životě jsem nebyla spokojenější, než teď, kdy se vrátím k sobě domů, do ticha. A kdy je jen na mě, zda si budu celý den číst, zda si něco uvařím nebo namažu, zda půjdu spát nebo se někam projít. Život je fajn. když člověk má, co ho baví. Když není závislý na druhých. Když má tolik zdraví a energie, aby žil po svém. Když může o sobě rozhodovat. Čaj už jsem měla, kafe taky, jdu zalovit do svých oblíbených DVD a nebo do své knihovny. Jsou to společníci, kteří nezklamou.....
Hana Ederová
Děkuju všem za komentáře, mám radost!
Martina Růžičková
Přidávám se k ostatním a přeji Vám hodně zdraví, štěstí a pohody do důchodové etapy života. Užijte si vše, co máte ráda a co Vás baví.
Hana Ederová
Moc děkuju paní Hanko za podporu, přeju hezký den a my se nedáme!!!
Hana Pořízová
Paní Hano, jsem taky Hanka a byla jsem sestra, rehabka. Krásnej článek! A do nového dne sympatizuji s názorem.... Ne bojuji , boj vysiluje. To je pro náš věk úžasné moudro. Díky! Přijímáme co přijde a radujeme se pokud to jde. Pevně zdraví!
Hana Ederová
Paní Danko, moc Vám děkuju a přeju hezký den.
Danka Rotyková
Paní Hano, užívejte si každý den, ať se vám daří!
Hana Ederová
Paní Hanko, moc děkuju za příspěvek, mějte se hezky!
Hana Šimková
To je strašně obdivuhodný lidský článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%