Krásný výlet na Bílé stráně
Bílé stráně vylákaly několik turistů. Všechna fota autor.

Krásný výlet na Bílé stráně

27. 10. 2020
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Jendo, to jsou nádherné barvy, podzim je sice nepříjemný co do počasí, ale co se barev týká, nemá konkurenci. Krásné fotky a Britney i tobě to udělalo určitě moc dobře. :-)
Vladislava Dejmková
Hezký výlet do přírody, hezké fotky pro nás, kteří jsme na íčku.
Zuzana Pivcová
Moc hezký výlet. Vidím, že něco napsala už Bertice pode mnou. Zamykejte artrózu a chmury častěji a vyrážejte.
Eva Mužíková
Jedno, tak jen tak dál. Opět doma uzamknout tu artrózu a vyrazit. Podzimní fotky se Ti moc povedly, taková křovinná zákoutí, vodu a polní cesty mám moc ráda.
Soňa Prachfeldová
Podzimní nádhera a jako bonus příjemné povídání a krása fotek. Tam jsem ještě nebyla , asi napravím, až to půjde.
Věra Ježková
Jendo, to je krása! Jsem ráda, že ses tam vydal aspoň beze mne. Článek je příjemně vtipný, báseň jako od tebe. Užívat si podzimní čas nemám s kým.
Alena Tollarová
Honzo, přiznám se, že Bílou stráň v podzimním hávu neznám. Jezdím tam jenom na jaře v čase květu orchidejí, třemdavy a dalších rostlinek, jejichž obrázky pak pilně krmím Foto dne. Stráň je opravdu jako dělaná pro kamzíky a jsem vždycky ráda, že jsem neuklouzla a nejela někam dolů :) Dobré výhledy jsou i při dojezdu do Skalice a procházce k Bílé stráni z její horní části.
Daniela Řeřichová
Bílé stráně jsou krásně zlaté a článek okořeněný humorem, díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%