Ilustrační foto: pixabay.com
Babi, dědo, nekuř! Senioři jsou největšími milovníky cigaret
3. 11. 2020
Ach, ta dnešní mládež je líná, nevzdělaná, zkažená, bere drogy. To jsou časté nářky dříve narozených. Ale pozor, existuje druh neřesti, ve které senioři dosahují prvenství a mladé ročníky na ně nemají. Tou je kouření.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
3.11.2020 23:16
Nikdy mi kuřáci nevadili, dokonce se mi když muž kouřil, líbilo. Najednou se něco zlomilo, nemám pach cigaret ráda. Občas opravím sousedovi nějaké ošacení, jelikož je kuřák, bývalo načichlé kouřem. To jsem odmítla, od té doby přináší ošacení jen s vůní aviváže a sluníčka.....:))))
Dana Divišová
3.11.2020 22:20
Vždycky jsem byla jen takový příležitostný kuřák. Většinou když se sedělo s přáteli
u skleničky. Tak krabička na měsíc. Ale když se cena cigaret vyšplhala téměř k 80 Kč, řekla jsem si dost. Z principu. Ne, že bych na to neměla, ale spíš z lakomství. Tolik peněz státu za cigarety dávat nebudu. A odložila je. Je to přes 5 let. Kuřáci mi nevadí.
Marta Badalcová
3.11.2020 18:18
Kouření jistě není zdravé ale kolik lidí se rozvedlo pro cigarety a kolik pro alkohol?
Soňa Prachfeldová
3.11.2020 18:13
Chápu, že kuřáci se své kuřácké vášně nevzdají, kouřila jsem do 50 let . Pokud sami nechtějí, anebo je k tomu nedonutí nemoc, proč by mi to mělo vadit ? V bytě mi nekouří , no a venku na zahradě nevadí. Ve starých filmech bez cigaretového dýmu ani ránu. Ale určitě je zdravější nekouřit.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.11.2020 17:31
Zkoušela jsem kouřit na škole, protože tam kouřila většina studentů a já nechtěla zůstat pozadu. Bohužel nikdy se mi to nestalo návykové, protože jsem ji neuměla šlukovat. Známí o mně říkali, že to držím jako "prase kost". Asi na tom měl podíl můj tatínek, který když zjistil, že v 14 letech kouřím, tak jsem před ním musela vykouřit 3 cigarety zn.Lípa. Po nich mi bylo tak špatně, že jsem nešla tři dny do školy. A od té doby jsem k cigaretám žádnou lásku nezískala.
Margita Melegova
3.11.2020 15:29
Po letech koureni klasicke cigarety jsem presla pred 7 lety na elektronickou ale opravdu v minute kdy mi PPL dorucila balicek, nesmrdim za cigaretou, nikde nezustava po mne vajgl, jestli je koureni skodlive ponecham na uvahu jinym, ve svem veku neminim menit svoji nerest a duvod ze tridy kde nas bylo 20 devcat jsem zustala sama a navic kuracka, tech 19 devcat nevzalo nikdy cigaretu do ust. Je ale pravdou, ze kdyz kolem mne projde kurak s cigaretou tak uhybam stranou, kour mi vadi, je to ale vec kazdeho jake neresti podlehne neresim, jedine co odsuzuji cely zivot je alkoholismus a v dnesni dobe i drogy nici zivoty celym rodinam.
Dana Puchalská
3.11.2020 15:05
Já jsem prosím kuřák a vím o svém zlozvyku, ale co s tím nadělám, že? :-( :-) Ale jsem ta, která se nejdříve zeptá jestli si může na návštěvě zapálit či ne, než poučuje. A víc než poučné rady těch a že jich je, mi lezou doslova na nervy ti polepšení kuřáci. A že jich je.. Zajímavý článek, určitě bude doslova vlna diskutujících.
Rostislav Mraček
3.11.2020 14:30
Přečetl jsem se zájmem, i když sám nekouřím. Ani mi kuřáci nevadí. Jen snad to, že po nich musím před obydlím zametat vajgly!
Anna Potůčková
3.11.2020 12:59
Jsme 6ti násobní dědeček a babička a ani jeden z nás nekouří. Dost nás trápí, že kouří naše mladší dcera, ač jsme se snažili aby cigarety nekouřila. Bohužel nepodařilo se.......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA